Внимавайте да не си намериме майстора тука))))) Мислите ли, че този Пкар ще носи всяка година деведент 7,4 милиони!!?!?!?))))) "Остави таз песен любовна"... както се казва)))))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синергон Холдинг АД (SNRG / PETHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
разбира се че не съм гледал - не съм акционер. но ако бях, щях да зная с 4 месеца преди изненаданите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
е то сега да гледаме тр на петър караминчев и да казваме на другите, че не са го гледали е тъпоdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеаз се изненадвам че има и сега изненадани
поканата за оса-то на петър караминчев е в тр от март месец още
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
не бързам тук! може след време да купя. Ще видим консолидираният другият месец мисля че ще падне тая 'печалба'
за малка спекула става
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеБутнах едно рамо на Сашко тук след една крайно критична статия на Мариян и тогава си дадох сметка, че Пазарът подхожда с екстремен скептицизъм тук и това не води до сериозен спад в цената. Сохо спомена, че я наблюдава и иска да види печалба преди да влезе. Сега виждаме и печалба и се сещам, че подобно развитие имахме и в Доверие. Поразгледах сайта, прочетох това и онова, сещам се за думите на Елана за must have акция и... времето ще покаже
за малка спекула става
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеДали пък няма да видим голям дивидент и при холдингаdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнениеДоколкото знам, Бедо Доганян е бил директор на държавното Топливо, а тогава знаем всички какви са били резултатите
Коментар
-
Баси , ако още 2-3 от най оплюваните се разшават ще стане интересно. В такива случаи все съм на кантар - дали да се равам, че запазих половината или да се нервя, че продадох другите - нема угодия.
Мисля може да кихнат некой лев иначе що им е печалба в холдинга, той дълги години и без такава си тралеше, имам неколко иляди устискани бройки и не е препоръка
Коментар
-
За да не подведа някого е редно да кажа, че думите на Елана на последното мероприятие за must have не са препоръка и те визириха това за един по-късен период, след година - две... просто днешния резултат според мен може да се окаже катализатора, който да задейства нещата по-раноKeep going ...
Коментар
Коментар