IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Синергон Холдинг АД (SNRG / PETHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
    не може на лични, такава инфо трябва да е публична

Иначе като ФЛ ако е бил е щяло да излезе официално инфо за минаване на 5%, или чрез някой от двата големи акционери също

Стилът е на Бедо да е купил, но може би чрез посредник на името на посредника или нещо такова.

Лично мнение

Но тук големи покупки имаше и на 0.62-0.67 диапазона, така че доста вече са се включили в играта, и ще е играем тази игра до края - тоя който продава накрая ще се предаде
    Значи, без лични. Дообре.
    Last edited by Овчарчето Калитко; 26.01.2012, 17:38.
    Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко Разгледай мнение
      От къде си сигурен, че мажо е купил пакета на 0,88 ст. ? Дай линк или някакво друго доказателство, защото в отчета няма данни за проняна на дяловете нито на основните акционери, нито на Бедо, като физическо лице. Може на лични.
      не може на лични, такава инфо трябва да е публична

Иначе като ФЛ ако е бил е щяло да излезе официално инфо за минаване на 5%, или чрез някой от двата големи акционери също

Стилът е на Бедо да е купил, но може би чрез посредник на името на посредника или нещо такова.

Лично мнение

Но тук големи покупки имаше и на 0.62-0.67 диапазона, така че доста вече са се включили в играта, и ще е играем тази игра до края - тоя който продава накрая ще се предаде
      There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Според един приятел Алианц са продали при Еларг днес, а вероятно и Булленд преди дни. Та тази им активност в продаването поражда съмнения дали през ПФБК не продават пак те и тук. Ако е така направо ме изумяват. Това би било тотална капитолация от тяхна страна. При положение че входа им тук е сигурно 10 пъти по-високо, при положение че самия мажо купи тук на 88 ст. голям пакат....
        Абе не ми се вярва да са чак толкова изкукали, но ако е такова разпореждането от Германия...
        От къде си сигурен, че мажо е купил пакета на 0,88 ст. ? Дай линк или някакво друго доказателство, защото в отчета няма данни за проняна на дяловете нито на основните акционери, нито на Бедо, като физическо лице. Може на лични.
        Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Имам само информацията която е публична:
          http://bse-sofia.bg/?code=6s7&page=QuotesInfo

От 18.02.2011 тренда е даунтренд - само се продава. Над 2 млн. броя акции продадени.
          На средна може би вече и под 1 лв. Всяки ресурс - в случая акции на продавачите би трябвало да имат някакъв края

Не е препоръка
          в тези 2 мил. има и много спекулантски акции, аз например съм разпродал моите и после съм си купил с парите обратно повече, предполагам и други спекуланти като Батя са го направили това..... въртим едни акции, ама на някой му излезе сметката да продава на 0.6 и поне аз немога да предценя колко има и дали ще свършат скоро. дано си прав и попреключва, че да завъртим схемата за трети път

Коментар

Абе има мераклии и за двете страни.

Според мен изсипванията вече може да се каже са или привършили или на превърване
            Аз не съм казал, че няма интерес напротив сигурно пак ще купувам някога в синергона просто ревете била разпродавана, била разпродавана..........
            Хора Вие така ли взимате инвестиционни решения като видите,че някой хвърли на бида и скачате да продавате и вие без значение дали нещо се е променило относно компания, фундамент, пазар и т.н. Просто ми трябваха пари за да инвестирам в няколко АДСИЦта от един месец купувам в тях и се възползвам, че все още нивата са ниски. Видяхте ли какво стана в ЕЛАРГАТА преди малко, аз затова бързах да освободч кеша за да не купувам после с 10% по-високо, а има още няколко АДСИЦ които ще „избухнат“ , не казвам че всичките ще са ракети, но всеки сам да си търси и да си ги намери.

Коментар

• Първоначално изпратено от G.G. Разгледай мнение
              това как го реши? така на око или имаш инфо кой продава и колко още има?
              Имам само информацията която е публична:
              http://bse-sofia.bg/?code=6s7&page=QuotesInfo

От 18.02.2011 тренда е даунтренд - само се продава. Над 2 млн. броя акции продадени.
              На средна може би вече и под 1 лв. Всяки ресурс - в случая акции на продавачите би трябвало да имат някакъв края

Не е препоръка
              There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

Абе има мераклии и за двете страни.

Според мен изсипванията вече може да се каже са или привършили или на превърване
                това как го реши? така на око или имаш инфо кой продава и колко още има?

Коментар

• Абе има мераклии и за двете страни.

Коментар

Не ми се вярва да продават наред, чак толкова не може да са откачили.
                    Все пак са ПФ, а не спекулант с 10 бона в джоба дето може да си шета по БФБ според на къде му сочи като стане сутрин
                    При Емка примерно не са те, еланци са продавали. По-вероятно е да са купили там, но това еланци могат да кажат ако някой им е клиент.
                    Не мога да повярвам колко е жалка нашата борса (или по-точно някой от играчите на нея). Хора толкова ли Ви е обзел страха от три дена се опитвах да изляза от тази позиция (айсберга кадето го слагах винаги най-отгоре с връх 1500 броя беше мой).Просто исках да изляза защото нямах достатъчно кеш да попълня в някои АДСИЦата и днес и вчера хвърлих на няколко пъти пазарна. ТОВА Е................
                    Не мога да разбера какво толкова вдигнахте врява Батята е най-близко до реалността, я вижте оборота от вчера и днес. Ба.и м.йката от 5 година съм на БФБ и не мога да повярвам какъв страх е обзел „ИНВИСТИТОРИТИ“, а толкова много игра се появи на БФБ от месец месец и половина но страха май много е надделял над разума.
                    Last edited by VINS; 26.01.2012, 00:19.

Коментар

• Не ми се вярва да продават наред, чак толкова не може да са откачили.
                      Все пак са ПФ, а не спекулант с 10 бона в джоба дето може да си шета по БФБ според на къде му сочи като стане сутрин
                      При Емка примерно не са те, еланци са продавали. По-вероятно е да са купили там, но това еланци могат да кажат ако някой им е клиент.

Коментар

• Ако продават наред, а не просто отделни позиции, това означава просто че за пореден път са изпляскали. На някой му е хрумнало че има гениалната идея да инвестира в нещо или да бяга от нещо и парите на пенсионерите са един отличен начин да си задоволява тези желания. Ако продават избирателно или пренастройват портфейла си може и да има някаква по-дълбока мисъл. Но като не са го направили три години, нещо прилича на импулсивност и ами аз залагам на изпляскването.

Коментар

Е за какво пък на Алианц ПФондове ще им трябват пък пари, като всеки месец и влизат нови и нови - без да излиза нищо
                          Ако купуват нещо голямо.... например някое енерго....

Коментар

• Е за какво пък на Алианц ПФондове ще им трябват пък пари, като всеки месец и влизат нови и нови - без да излиза нищо

Коментар

Според един приятел Алианц са продали при Еларг днес, а вероятно и Булленд преди дни. Та тази им активност в продаването поражда съмнения дали през ПФБК не продават пак те и тук. Ако е така направо ме изумяват. Това би било тотална капитолация от тяхна страна. При положение че входа им тук е сигурно 10 пъти по-високо, при положение че самия мажо купи тук на 88 ст. голям пакат....
                              Абе не ми се вярва да са чак толкова изкукали, но ако е такова разпореждането от Германия...
                              Не ми се вярва ....
                              Мисля че им трябва определена сума и най перспективните ги шиткат....
                              Защото ако продават на ред ИХБГ ,ЕМКА , Инд. кап. холдинг ги чака спад....
                              Ако някой знае кой продава тези дни ЕМКА да не са те ....

Коментар

• Нека продават , тези дни смятам да купувам

Коментар

Working...
                                X