Първоначално изпратено от G.Gekko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синергон Холдинг АД (SNRG / PETHL)
Collapse
X
-
Last edited by Овчарчето Калитко; 26.01.2012, 17:38.Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
-
Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко Разгледай мнениеОт къде си сигурен, че мажо е купил пакета на 0,88 ст. ? Дай линк или някакво друго доказателство, защото в отчета няма данни за проняна на дяловете нито на основните акционери, нито на Бедо, като физическо лице. Може на лични.
Иначе като ФЛ ако е бил е щяло да излезе официално инфо за минаване на 5%, или чрез някой от двата големи акционери също
Стилът е на Бедо да е купил, но може би чрез посредник на името на посредника или нещо такова.
Лично мнение
Но тук големи покупки имаше и на 0.62-0.67 диапазона, така че доста вече са се включили в играта, и ще е играем тази игра до края - тоя който продава накрая ще се предадеThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСпоред един приятел Алианц са продали при Еларг днес, а вероятно и Булленд преди дни. Та тази им активност в продаването поражда съмнения дали през ПФБК не продават пак те и тук. Ако е така направо ме изумяват. Това би било тотална капитолация от тяхна страна. При положение че входа им тук е сигурно 10 пъти по-високо, при положение че самия мажо купи тук на 88 ст. голям пакат....
Абе не ми се вярва да са чак толкова изкукали, но ако е такова разпореждането от Германия...Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеИмам само информацията която е публична:
http://bse-sofia.bg/?code=6s7&page=QuotesInfo
От 18.02.2011 тренда е даунтренд - само се продава. Над 2 млн. броя акции продадени.
На средна може би вече и под 1 лв. Всяки ресурс - в случая акции на продавачите би трябвало да имат някакъв края
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеАбе има мераклии и за двете страни.
Според мен изсипванията вече може да се каже са или привършили или на превърване
Хора Вие така ли взимате инвестиционни решения като видите,че някой хвърли на бида и скачате да продавате и вие без значение дали нещо се е променило относно компания, фундамент, пазар и т.н. Просто ми трябваха пари за да инвестирам в няколко АДСИЦта от един месец купувам в тях и се възползвам, че все още нивата са ниски. Видяхте ли какво стана в ЕЛАРГАТА преди малко, аз затова бързах да освободч кеша за да не купувам после с 10% по-високо, а има още няколко АДСИЦ които ще „избухнат“ , не казвам че всичките ще са ракети, но всеки сам да си търси и да си ги намери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.G. Разгледай мнениетова как го реши? така на око или имаш инфо кой продава и колко още има?
http://bse-sofia.bg/?code=6s7&page=QuotesInfo
От 18.02.2011 тренда е даунтренд - само се продава. Над 2 млн. броя акции продадени.
На средна може би вече и под 1 лв. Всяки ресурс - в случая акции на продавачите би трябвало да имат някакъв края
Не е препоръкаThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеАбе има мераклии и за двете страни.
Според мен изсипванията вече може да се каже са или привършили или на превърване
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе ми се вярва да продават наред, чак толкова не може да са откачили.
Все пак са ПФ, а не спекулант с 10 бона в джоба дето може да си шета по БФБ според на къде му сочи като стане сутрин
При Емка примерно не са те, еланци са продавали. По-вероятно е да са купили там, но това еланци могат да кажат ако някой им е клиент.
Не мога да разбера какво толкова вдигнахте врява Батята е най-близко до реалността, я вижте оборота от вчера и днес. Ба.и м.йката от 5 година съм на БФБ и не мога да повярвам какъв страх е обзел „ИНВИСТИТОРИТИ“, а толкова много игра се появи на БФБ от месец месец и половина но страха май много е надделял над разума.Last edited by VINS; 26.01.2012, 00:19.
Коментар
-
Не ми се вярва да продават наред, чак толкова не може да са откачили.
Все пак са ПФ, а не спекулант с 10 бона в джоба дето може да си шета по БФБ според на къде му сочи като стане сутрин
При Емка примерно не са те, еланци са продавали. По-вероятно е да са купили там, но това еланци могат да кажат ако някой им е клиент.
Коментар
-
Ако продават наред, а не просто отделни позиции, това означава просто че за пореден път са изпляскали. На някой му е хрумнало че има гениалната идея да инвестира в нещо или да бяга от нещо и парите на пенсионерите са един отличен начин да си задоволява тези желания. Ако продават избирателно или пренастройват портфейла си може и да има някаква по-дълбока мисъл. Но като не са го направили три години, нещо прилича на импулсивност и ами аз залагам на изпляскването.
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеЕ за какво пък на Алианц ПФондове ще им трябват пък пари, като всеки месец и влизат нови и нови - без да излиза нищо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСпоред един приятел Алианц са продали при Еларг днес, а вероятно и Булленд преди дни. Та тази им активност в продаването поражда съмнения дали през ПФБК не продават пак те и тук. Ако е така направо ме изумяват. Това би било тотална капитолация от тяхна страна. При положение че входа им тук е сигурно 10 пъти по-високо, при положение че самия мажо купи тук на 88 ст. голям пакат....
Абе не ми се вярва да са чак толкова изкукали, но ако е такова разпореждането от Германия...
Мисля че им трябва определена сума и най перспективните ги шиткат....
Защото ако продават на ред ИХБГ ,ЕМКА , Инд. кап. холдинг ги чака спад....
Ако някой знае кой продава тези дни ЕМКА да не са те ....
Коментар
Коментар