Първоначално изпратено от shokova terapia
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синергон Холдинг АД (SNRG / PETHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеТук е интересно как се натиска акцията - мисля е показно
Идеята на тези институционали според мен е да си направят по добра средна цена - сигурно повечето вече са успели да слязат под 2-3 лв. среднаНе е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеНекой бодна 8 к пакетче ма комай ми се чини е било договорено ...
Не е препоръка за ПК на ЦК и артии отделени от дружествата
И да, по тел. ми ги уговориха
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеИ аз боднах на пазар тази седмица
Не е препоръка за ПК на ЦК и артии отделени от дружествата
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЧе то не е ли изсипано по дефолт, сега и артиите ли искаш да насипят ??
(Припомням важната идея от хипотезата на д-р Каро, че артиите и принадлежащите им компании не винаги се движат еднозначно. Една Компания например, би могла и да се скапва, но артията й в същото време може да се вдига )
Не е препоръка за "пичовете"Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеПичове, чакате ли изсипвания?
(Припомням важната идея от хипотезата на д-р Каро, че артиите и принадлежащите им компании не винаги се движат еднозначно. Една Компания например, би могла и да се скапва, но артията й в същото време може да се вдига )
Не е препоръка за "пичовете"Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеНе чакаме Директно си пазаруваме от пазаря те и така цените са добри и кеш има засега
Не е препоръка за ПК на ЦКThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеПичове, чакате ли изсипвания?
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Вижте им и техните печалби за 2011 на неконсолидирана майка база
Все пак има увеличение на инвестициите в дъщерни - с 30 млн. лв.
Не е препоръкаThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
Коментар