IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Синергон Холдинг АД (SNRG / PETHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Едно малко уточнение просто така да се има предвид.

Половината консолидиран баланс на Синергон идва от Топливо Ад. И да не говорим, че не мога да кажа без една задълбочена проверка дали не е отразен на 100% баланса на Топливо Ад тук въпреки, че Синергон държи там 73%.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Е да кажем, че е ДФ продавал от зор - ами това ли им е най-добрата позиция за продажба? на 0.60
      There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Няма да е народа. Надали някой ще си държи пари за храна във фонд за акции. Там вложиш ли трябва да си готов да забравиш поне за 5-6 г.
        А и как гладния народ прави рекордни депозити в банките?
        да бе да точно народа ги прави тия депозити! 7млн мармота завиват шоколади в станиол http://vbox7.com/play:de91eba2

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Народа огладня и тегли за последно от фондовете
          Няма да е народа. Надали някой ще си държи пари за храна във фонд за акции. Там вложиш ли трябва да си готов да забравиш поне за 5-6 г.
          А и как гладния народ прави рекордни депозити в банките?

Коментар

• Народа огладня и тегли за последно от фондовете

Коментар

Фондовете на Елана нещо са я окъсали за пари и закриват позиции. Разпродадоха и Елтос и Евроинс за жилти стинки. Нищо чудно някой ПФ да е заявил дялове за продажба и да им е изпил кръвчицата.
              Надъхваме ли, спекуланте ?
              Ами купувай Елтос, като е за жълти стинки. После ще ти казваме - спекулантът-мажоритар (на бфб)
              Не е препоръка !
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Фондовете на Елана нещо са я окъсали за пари и закриват позиции. Разпродадоха и Елтос и Евроинс за жилти стинки. Нищо чудно някой ПФ да е заявил дялове за продажба и да им е изпил кръвчицата.

Коментар

• Оборот

Оборот, а!

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
                    Ooo, имаше къде по-набалончени. Kdn, Aroma, Меком, Most, Tranb, raketata HIDPN, Chug, Zem, Kmm, Lomsko, Board, Buroz, Proslovutia Holding "Doverie", Akb Hold, www, Sparky-to, imashe edni Bitex, Zarya - не е за разправяне, колко има още. Говорим като пример за още по-избушени за последните 3 г. Вие с тоя синергон сте последна дупка на кавала. Дори собственото ви Топливо ви води с 2-3% по-голям спад за периода.
                    Балони да искаш. При сегашните условия, пазар и т.н. - дали и толкова струва, като в момента ?. Мениджмънт ли има, или перспектива, за дивидент сам си преценяй. И внимавай с дрогите ! Вкарват те в някакви фантастики ! НЕ Е ПРЕПОРЪКА
                    И не си никакъв инвеститор (лично мнение, като гледам как оценяш дружества) !!!
                    Айде стига с тия дроги бе ?! Тука все едно група на ДРУГАРИТЕ ще кажете че сме
                    Кои какво каже ..и айде ..дрога и лигльо бил ...мислете трезво и пишете смислени неша.Всеки си има право на избор ....и си носи негативите респективно или позитивите от покупката ....така че времето само ще покаже !
                    Не е пррепоръка нито за продажба нито за покупка на ЦК

Коментар

• Като е последна дупка на кавала, защо въобше коментираш?

Истината, е че Синергон е и ще си остане едно от 20те основни дружества на БФБ - и след 20 г. пак ще е така.

Пак коментирайте, хубаво е да се поддържа жив интереса към дружеството
                      There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                        Аз съм инвеститор, не спекулат и като човек който си уважава парите, естествено е да съм привлечен от едно - най-евтината акция на БФБ е Синергон - не е препоръка. А компанията хич не лоша, и не е като да няма перспективи. Хващам бас, ако някой иска и с математика ми докажа, че има друга по евтина акция на БФБ - да ги изкара данните
                        Ooo, имаше къде по-набалончени. Kdn, Aroma, Меком, Most, Tranb, raketata HIDPN, Chug, Zem, Kmm, Lomsko, Board, Buroz, Proslovutia Holding "Doverie", Akb Hold, www, Sparky-to, imashe edni Bitex, Zarya - не е за разправяне, колко има още. Говорим като пример за още по-избушени за последните 3 г. Вие с тоя синергон сте последна дупка на кавала. Дори собственото ви Топливо ви води с 2-3% по-голям спад за периода.
                        Балони да искаш. При сегашните условия, пазар и т.н. - дали и толкова струва, като в момента ?. Мениджмънт ли има, или перспектива, за дивидент сам си преценяй. И внимавай с дрогите ! Вкарват те в някакви фантастики ! НЕ Е ПРЕПОРЪКА
                        И не си никакъв инвеститор (лично мнение, като гледам как оценяш дружества) !!!

Коментар

Е добре де, ще си призная, аз бях
                          И да, по тел. ми ги уговориха
                          Ейй батя пак тарикат ...за 1 стинка надолу в цената браво бе ...то и на пазаря 2000 бройки без телефонни разговори можеше да се вземе .....ама надали останаха на тази цена за утре
                          Да видим

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

Аз съм инвеститор, не спекулат и като човек който си уважава парите, естествено е да съм привлечен от едно - най-евтината акция на БФБ е Синергон - не е препоръка. А компанията хич не лоша, и не е като да няма перспективи. Хващам бас, ако някой иска и с математика ми докажа, че има друга по евтина акция на БФБ - да ги изкара данните
                            Като съотношение падане спрямо 2007-ма най-евтината е Холдинг Пътища Ад и като нея второ чудо по падане няма за не фалирала компания.

Синергон също е една от най-падналите като не мога да кажа дали е на второ място, защото се бори с още няколко други все големи и известни дружества. Може и да е на второ място щото наистина е добре паднала.
                            Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                              Нямам бе, спекуланте. Кво да ти дам, взел съм само 500 бр, колкото да съм в играта, като гледам как се натягате всички спекуланти. Пък и ти, видно е, май си си поставил за цел и да буташ темата дори с цената на монолози. Като ми идва безплатно форумния пиар, който им правите, Що пък да не се възползвам от навивачите (платени или не) !?
                              Хич не ми се влизаше в шитове, но като сте тръгнали, да се замозарибявате, може да увлечете някой новак, и да сложите 10 стинки отгоре. Надявам се и аз на същото, като ви гледам, как надъхвате, за да яхате клона. ...
                              Но и не отхвърлям изобщо вероятността, да се паркира на 42 стотинки. Там мисля да ви причакам с по-големите бройки Не е препоръка !

Коментар

А дано, казал съм го и преди на 0.50 лв. бих си купил 40 000 бр. Давайте като сте толкова отворен.
                                Нямам бе, спекуланте. Кво да ти дам, взел съм само 500 бр, колкото да съм в играта, като гледам как се натягате всички спекуланти. Пък и ти, видно е, май си си поставил за цел и да буташ темата дори с цената на монолози. Като ми идва безплатно форумния пиар, който им правите, Що пък да не се възползвам от навивачите (платени или не) !?
                                Хич не ми се влизаше в шитове, но като сте тръгнали, да се замозарибявате, може да увлечете някой новак, и да сложите 10 стинки отгоре. Надявам се и аз на същото, като ви гледам, как надъхвате, за да яхате клона. ...
                                Но и не отхвърлям изобщо вероятността, да се паркира на 42 стотинки. Там мисля да ви причакам с по-големите бройки Не е препоръка !
                                Last edited by shokova terapia; 30.01.2012, 15:31.
                                Не е препоръка

Коментар

Working...
                                X