IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Синергон Холдинг АД (SNRG / PETHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
    Егати позицията - единствената на БФБ къде редовно може да видиш на бид и аск по над 0.2% от капитала като оферти

Тук се купува и продава на килограм!
    Според един приятел Алианц са продали при Еларг днес, а вероятно и Булленд преди дни. Та тази им активност в продаването поражда съмнения дали през ПФБК не продават пак те и тук. Ако е така направо ме изумяват. Това би било тотална капитолация от тяхна страна. При положение че входа им тук е сигурно 10 пъти по-високо, при положение че самия мажо купи тук на 88 ст. голям пакат....
    Абе не ми се вярва да са чак толкова изкукали, но ако е такова разпореждането от Германия...

Коментар

Егати позицията - единствената на БФБ къде редовно може да видиш на бид и аск по над 0.2% от капитала като оферти

Арттиите не бяха ли безналични?!? Ако е така ...май нямат и килограм НЕ е препоръка !

Коментар

• Егати позицията - единствената на БФБ къде редовно може да видиш на бид и аск по над 0.2% от капитала като оферти

There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

мерси за информацията
          За Светлина се знае . че активите се отдават под наем, лично аз очаквам тоя бизнес да спре да съществува като се има предвид, новите изисквания в тази сфера - нов тип осветителни тела . Та дружествот, лично аз съм го разглеждал винаги само като НИ с цел препродажба за друга цел.

Ако има данни за други такива дружества от портфейла, би било интересно и би следвало да има по особен прочит.
          Все повече тук ми заприличва на дружество със специална инвестиционна цел ...
          Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

• Първоначално изпратено от Сова Разгледай мнение
            Компаниите на холдинга са много хубави и недооценени - защо ли, оказва се че бизнесът на доста от тях (и част от активите) съответно преобладаваща част от оборотите и печалбите са прехвърлени и се осъществяват от паралелни дружества, регистрирани дори на същите адреси.
            Вижте само и открийте разликите:
            http://www.svetlina-sliven.com/index.php?see=contacts
            http://www.esi-sliven.com/contacts.html
            Купете си цветна крушка и ще видите че е произведена от ЕСИ ООД Сливен
            Мелницата също ми се струва съмнителна-голям капацитет а продажби ич
            Разбира се тук всеки може да има акции, все пак официален пазар, но официалните структури
            на нашите публични дружества се различават от действителните.
            мерси за информацията
            За Светлина се знае . че активите се отдават под наем, лично аз очаквам тоя бизнес да спре да съществува като се има предвид, новите изисквания в тази сфера - нов тип осветителни тела . Та дружествот, лично аз съм го разглеждал винаги само като НИ с цел препродажба за друга цел.

Ако има данни за други такива дружества от портфейла, би било интересно и би следвало да има по особен прочит.
            There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• paraleli

Компаниите на холдинга са много хубави и недооценени - защо ли, оказва се че бизнесът на доста от тях (и част от активите) съответно преобладаваща част от оборотите и печалбите са прехвърлени и се осъществяват от паралелни дружества, регистрирани дори на същите адреси.
              Вижте само и открийте разликите:
              http://www.svetlina-sliven.com/index.php?see=contacts
              http://www.esi-sliven.com/contacts.html
              Купете си цветна крушка и ще видите че е произведена от ЕСИ ООД Сливен
              Мелницата също ми се струва съмнителна-голям капацитет а продажби ич
              Разбира се тук всеки може да има акции, все пак официален пазар, но официалните структури
              на нашите публични дружества се различават от действителните.
              Last edited by Кисимов; 23.01.2012, 11:56.

Коментар

Абе пичове, знаете ли, че тук пазарната капитализация е по-малка дори от тази на "Златния Жабок" ?
                Пич,
                леко хумористично да ти кажа :
                Не е важно колко ти е дълъг според теб, а какво разправят за теб мацките..

Направи една елементарна сметка - софкома със скромните си активи какъв чист кеш (дивидент) е изплатил за последните 3 години и виж Бедо и Компания колко радост са донесли на акционерите тук.

На борсата освен книжни печалби от време на време е добре да се усеща и реален кеш...

успех!
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Синергона като майка, е такъв тип компания, която аз нямам въобрежение да си представя как може да стигне до несъстоятелност с едни 20-30 млн. дългосрочни задължения и активи - разнообразни и във всякакви сфери - над 20 предприятия, поне за 500 млн. лв. (доста консервативно) - лично мнение

Коментар

• Е ееее 10 ст. ,а защо не и 1-2 ст . човешката лакомия няма граници ,ако стигне такива стойности трябва да е в несъстоятелност ...

Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                    Знаем само, че София Комерс дава дивидент кажи речи вече всяка година и то по левче на брой.

Тук дивидент от 2007 не е имало когато е даден 0.08ст брутен

Та колко трябва да стура една акция давала 8ст дивидент преди 3 години а тогава всичко беше много по-добре.

Мераци към Синергон нямам Само ако отиде на 10ст може да се позамисля дали да вляза тук и то само при определени условия.

И не на последно място идват годишните баланси и както се казва нека да се видят първо пък ще се говори после.

Коментар

• Ами идват, аз очаквам да има резултат P/EBITDA около 1

Колко дружества ще имат таква стойност? като повечето са масово на 5-7 и повече пъти

Коментар

Абе пичове, знаете ли, че тук пазарната капитализация е по-малка дори от тази на "Златния Жабок" ?
                        Знаем само, че София Комерс дава дивидент кажи речи вече всяка година и то по левче на брой.

Тук дивидент от 2007 не е имало когато е даден 0.08ст брутен

Та колко трябва да стура една акция давала 8ст дивидент преди 3 години а тогава всичко беше много по-добре.

Мераци към Синергон нямам Само ако отиде на 10ст може да се позамисля дали да вляза тук и то само при определени условия.

И не на последно място идват годишните баланси и както се казва нека да се видят първо пък ще се говори после.
                        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

Сигурно има причини...... а това че ти не ги виждаш говори лошо за нас ,че те оставяме да ни даваш акъл в нещо от което вече сме изпитали наглостта на можоритара на свой гръб преди две години ......Имаше един Люк който виждаше качването от 3200 километра.Сега портфеилът му е толкова сигурно надолу....

Коментар

• Абе пичове, знаете ли, че тук пазарната капитализация е по-малка дори от тази на "Златния Жабок" ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              една от причините балона да се спука толкова силно 2007 е точно защото единици се замисляха за това кой и как върти дружествата от които се пазаряха акции като за последно
                              не ме разбра, няма значение кой се е замислял и кой не и защо се е пукнал балона, а това че колелото се върти и след време пак няма да се обръща внимание..... на нас това ни трябва

Коментар

това е единствената акция на БФБ, която се търгува на all time low
                                Дали е единствената или е една от множеството.
                                Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

Working...
                                X