Нека продават , тези дни смятам да купувам
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синергон Холдинг АД (SNRG / PETHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеЕгати позицията - единствената на БФБ къде редовно може да видиш на бид и аск по над 0.2% от капитала като оферти
Тук се купува и продава на килограм!
Абе не ми се вярва да са чак толкова изкукали, но ако е такова разпореждането от Германия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеЕгати позицията - единствената на БФБ къде редовно може да видиш на бид и аск по над 0.2% от капитала като оферти
Тук се купува и продава на килограм!НЕ е препоръка !
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениемерси за информацията
За Светлина се знае . че активите се отдават под наем, лично аз очаквам тоя бизнес да спре да съществува като се има предвид, новите изисквания в тази сфера - нов тип осветителни тела . Та дружествот, лично аз съм го разглеждал винаги само като НИ с цел препродажба за друга цел.
Ако има данни за други такива дружества от портфейла, би било интересно и би следвало да има по особен прочит.
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сова Разгледай мнениеКомпаниите на холдинга са много хубави и недооценени - защо ли, оказва се че бизнесът на доста от тях (и част от активите) съответно преобладаваща част от оборотите и печалбите са прехвърлени и се осъществяват от паралелни дружества, регистрирани дори на същите адреси.
Вижте само и открийте разликите:
http://www.svetlina-sliven.com/index.php?see=contacts
http://www.esi-sliven.com/contacts.html
Купете си цветна крушка и ще видите че е произведена от ЕСИ ООД Сливен
Мелницата също ми се струва съмнителна-голям капацитет а продажби ич
Разбира се тук всеки може да има акции, все пак официален пазар, но официалните структури
на нашите публични дружества се различават от действителните.
За Светлина се знае . че активите се отдават под наем, лично аз очаквам тоя бизнес да спре да съществува като се има предвид, новите изисквания в тази сфера - нов тип осветителни тела . Та дружествот, лично аз съм го разглеждал винаги само като НИ с цел препродажба за друга цел.
Ако има данни за други такива дружества от портфейла, би било интересно и би следвало да има по особен прочит.There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
paraleli
Компаниите на холдинга са много хубави и недооценени - защо ли, оказва се че бизнесът на доста от тях (и част от активите) съответно преобладаваща част от оборотите и печалбите са прехвърлени и се осъществяват от паралелни дружества, регистрирани дори на същите адреси.
Вижте само и открийте разликите:
http://www.svetlina-sliven.com/index.php?see=contacts
http://www.esi-sliven.com/contacts.html
Купете си цветна крушка и ще видите че е произведена от ЕСИ ООД Сливен
Мелницата също ми се струва съмнителна-голям капацитет а продажби ич
Разбира се тук всеки може да има акции, все пак официален пазар, но официалните структури
на нашите публични дружества се различават от действителните.Last edited by Кисимов; 23.01.2012, 10:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеАбе пичове, знаете ли, че тук пазарната капитализация е по-малка дори от тази на "Златния Жабок" ?
леко хумористично да ти кажа :
Не е важно колко ти е дълъг според теб, а какво разправят за теб мацките..
Направи една елементарна сметка - софкома със скромните си активи какъв чист кеш (дивидент) е изплатил за последните 3 години и виж Бедо и Компания колко радост са донесли на акционерите тук.
На борсата освен книжни печалби от време на време е добре да се усеща и реален кеш...
успех!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Синергона като майка, е такъв тип компания, която аз нямам въобрежение да си представя как може да стигне до несъстоятелност с едни 20-30 млн. дългосрочни задължения и активи - разнообразни и във всякакви сфери - над 20 предприятия, поне за 500 млн. лв. (доста консервативно) - лично мнениеThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Е ееее 10 ст. ,а защо не и 1-2 ст . човешката лакомия няма граници ,ако стигне такива стойности трябва да е в несъстоятелност ...
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеЗнаем само, че София Комерс дава дивидент кажи речи вече всяка година и то по левче на брой.
Тук дивидент от 2007 не е имало когато е даден 0.08ст брутен
Та колко трябва да стура една акция давала 8ст дивидент преди 3 години а тогава всичко беше много по-добре.
Мераци към Синергон нямамСамо ако отиде на 10ст може да се позамисля дали да вляза тук и то само при определени условия.
И не на последно място идват годишните баланси и както се казва нека да се видят първо пък ще се говори после.
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеАбе пичове, знаете ли, че тук пазарната капитализация е по-малка дори от тази на "Златния Жабок" ?
Тук дивидент от 2007 не е имало когато е даден 0.08ст брутен
Та колко трябва да стура една акция давала 8ст дивидент преди 3 години а тогава всичко беше много по-добре.
Мераци към Синергон нямамСамо ако отиде на 10ст може да се позамисля дали да вляза тук и то само при определени условия.
И не на последно място идват годишните баланси и както се казва нека да се видят първо пък ще се говори после.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеАбе пичове, знаете ли, че тук пазарната капитализация е по-малка дори от тази на "Златния Жабок" ?а това че ти не ги виждаш говори лошо за нас ,че те оставяме да ни даваш акъл в нещо от което вече сме изпитали наглостта на можоритара на свой гръб преди две години ......Имаше един Люк който виждаше качването от 3200 километра.Сега портфеилът му е толкова сигурно надолу....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеедна от причините балона да се спука толкова силно 2007 е точно защото единици се замисляха за това кой и как върти дружествата от които се пазаряха акции като за последно
Коментар
Коментар