Първоначално изпратено от G.Gekko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синергон Холдинг АД (SNRG / PETHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеНе те разбирам
Моите оферти купува редовно и системно - няма да свършат скоро - поне на цени под номинал
Имам още поне 30 г. трудов стаж - доста пари са това, които ще инвестирам (поне под номинал съм стронг бай)Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеКато свършат твоите, тогава и на Елана! Гледам ви сеира, как сте се окекали като лалугери в празен кокошарник !!
Моите оферти купува редовно и системно - няма да свършат скоро - поне на цени под номинал
Имам още поне 30 г. трудов стаж - доста пари са това, които ще инвестирам (поне под номинал съм стронг бай)There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениекакво стана на Елана свършиха ли им акциите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениекакво стана на Елана свършиха ли им акциите?
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПоне Бедо едно кафе няма ли да Ви почерпи
не е препоръкаLast edited by zlatna treska; 08.02.2012, 11:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеИскам да имам 1% , ако така продължава да са цените - ще стане и това (не казвам след колко време )Last edited by X_Y; 08.02.2012, 09:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСпри си ще луднеш с Петролфонд......There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеПочвам да се навивам да им ги вземем акциите на тези дето така упорито продават на цени от 0.50-0.55
В тоя диапазон ще има включване от моя страна
Коментар
-
Почвам да се навивам да им ги вземем акциите на тези дето така упорито продават на цени от 0.50-0.55
В тоя диапазон ще има включване от моя странаLast edited by G.Gekko; 07.02.2012, 18:07.There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеПатката не може да се реди с фалиралите дружества редом поне и през 2012-та
А иначе дружества има с лопата да ги ринеш.
Нека бъдем сериозни сега все пак пишем в темата на Синергон.
Не е препоръкаЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеОсвен патката, моста, химко, крем, няма ли и други като бенчмарк рейта например ? а за 60-80% дискаунт - колкото искаш ги има. Точно пък в синергона ли да се ушия
А иначе дружества има с лопата да ги ринеш.
Нека бъдем сериозни сега все пак пишем в темата на Синергон.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
Коментар