IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Синергон Холдинг АД (SNRG / PETHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    е, по ниско може би няма да има но ще видим...
    щипнах 40Т, Бедо лош, лош ама колко да е лош че чак толкова да му е евтина акцията
    Пък и в тая люта зима гледам по новините че складовете на Топливо с дърва и въглища направо са опоскани. Та да видим най-сетне няма ли да изплува тук и като отчет

А един авер ми писа:
    "целуваш крастава жаба, дано тази се превърне в принц"
    Бедо държи само половината холдинг, което прави съдбата на холдинга да бъде източван най-безсрамно. А 50% от дружеството са 5 милиона лв фрий флоут към настоящия момент . И като се има в предвид че това си е откровено спекулантска позиция, то за да почне да расте интереса към позицията трябва да се измерва с милиони. Което силно ме съмнява да се случи. За сравнение свободните акции към момента в Синергон имат стойност повече от тези на BMREIT и холдинг пътища заедно. Или 1/3 от фрий флоута на ЦКБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      щипнах 40Т, Бедо лош, лош ама колко да е лош че чак толкова да му е евтина акцията
      Пък и в тая люта зима гледам по новините че складовете на Топливо с дърва и въглища направо са опоскани. Та да видим най-сетне няма ли да изплува тук и като отчет

А един авер ми писа:
      На БФБ свестен мажоритар няма!
      На БФБ свестен син чип няма!

На БФБ има само евтини или скъпи акции!
      Тази е от евтините, затова си струва, както и си има своите перспективи!

Батя - подготвили сме и чакаме и на по-ниско - ако искат нека дадат
      There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Аз съм със 10-ка пък ще видим.
        Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

А един авер ми писа:

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          То тук всяко ниско става постепенно прекалено високо

А един авер ми писа:

Коментар

• То тук всяко ниско става постепенно прекалено високо

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
              Казвай къде си се заложил ?
              На ниското
              Ще чакам там
              There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Казвай къде си се заложил ?

Коментар

• Добър обем
                  Ако продаващият се напъне и още малко още по-добре

Коментар

• Тук ко ще стане ще видим но по отношение на Оловно цинковия комплекс там наистина предупреждавам, че не виждам никакво светло бъдеще през 2012-та ма тва сигурно 99% от форума го знае.
                    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                      Всички яйца в една кошница?
                      Според учебниците това не е много хитро.

Надявам се няма да заложите къщата, колата, жената и
                      децата, срещу упорството си да играеш срещу тренда (защото да се купува при падащи цени е точно това).

Не е препоръка за покупко-продажба.

Междувпрочем коментарите са ви доста фанатично влюбени в Синергон. Финансите нямат общо с любовта, дори вклюбването в някоя акция се счита за, да нека го кажем, за грешка.

Също така играенето срещу тренда (усредняване, добавяне и т.н. при падащ пазар) също се счита за една от грешките. Също така всичко в една кошница се счита за грешка и не на последно място за грешка се счита държането на губещи позиции, тоест търпене на големи загуби.

Може би не сте фанатичен влюбен в Синергон, надявам се дружеството да ви отвърне на чувствата, а просто човек който иска да увлече последователи, които да купят от любимата му компания и да има повече съмишленици, пък защо не и по-високи цени.

Пак казвам. Надявам се няма да заложите къщата, колата, жената и
                      децата срещу една акция. Пък била тя Синергон или Apple.

Имаше силно влюбени и в Холдинг Пътища, например известния ник Пепи. Не зная къде отиде, но Холдинг Пътища не му отвърна на чувствата.

И това се случва, такъв е живота. Доста динамичен.
                      +1

А така кажи му го, кажи му го.

Но принципно когато става дума за примери най-дория беше един акционер на Трейс с ник: Dead

Мир на праха му Аз навремето мислех да го предупредя но сигурно нямаше да ни повярва. Та въпросния си заложи жилището и репо и сбогом

В момента не изпитвам никакво съжаление към никой щото от Холдинг Пътища Ад съм станал тотално безчувствен това явно е защита на организма. Та и да знам, че нещо 100% ще падне няма да предупредя никой както се казва мрете лакомиии.

Коментар

• Маряне,
                        познаваме се с теб
                        Няма значение откъде

Симпатичен си ми - въпреки, че сайта ви никак не ми е даже - много ниско ниво

Мерси за съветите. Няма влюбване! Има само здрава математика! Като истински инвеститор - аз гледам само перспективното, само евтиното, само там където има здрав дискаунт - достатъчно примамлива риск премия

Анализирам БФБ от повече от 7 г.

Мерси все пак

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                          Имам още поне 30 г. трудов стаж - доста пари са това, които ще инвестирам (поне под номинал съм стронг бай)
                          Всички яйца в една кошница?
                          Според учебниците това не е много хитро.

Надявам се няма да заложите къщата, колата, жената и
                          децата, срещу упорството си да играеш срещу тренда (защото да се купува при падащи цени е точно това).

Междувпрочем коментарите са ви доста фанатично влюбени в Синергон. Финансите нямат общо с любовта, дори вклюбването в някоя акция се счита за, да нека го кажем, за грешка.

Също така играенето срещу тренда (усредняване, добавяне и т.н. при падащ пазар) също се счита за една от грешките. Също така всичко в една кошница се счита за грешка и не на последно място за грешка се счита държането на губещи позиции, тоест търпене на големи загуби.

Може би не сте фанатичен влюбен в Синергон, надявам се дружеството да ви отвърне на чувствата, а просто човек който иска да увлече последователи, които да купят от любимата му компания и да има повече съмишленици, пък защо не и по-високи цени.

Пак казвам. Надявам се няма да заложите къщата, колата, жената и
                          децата срещу една акция. Пък била тя Синергон или Apple.

Имаше силно влюбени и в Холдинг Пътища, например известния ник Пепи. Не зная къде отиде, но Холдинг Пътища не му отвърна на чувствата.

И това се случва, такъв е живота. Доста динамичен.

Коментар

• Как мислите Торливото на 50ст невъзможна мисия ли е.

Коментар

• Тоя студ ,Топливо може да е разчистил складовете ...

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
                                Какво има за разбираме, да си го кажем "тет а тет" - гола вода си отвсякъде. Поне не се напъвай ! !
                                Лалке и ти голема специалистка мила се извъди ...гледаш сеира от делиормана и даваш съвети.Я по кротко, глей си там HES-a и си свиркай
                                Не е препоръка за покупко продажба на Лалки

Коментар

Working...
                                X