Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синергон Холдинг АД (SNRG / PETHL)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениее, по ниско може би няма да има но ще видим...
щипнах 40Т, Бедо лош, лош ама колко да е лош че чак толкова да му е евтина акцията
Пък и в тая люта зима гледам по новините че складовете на Топливо с дърва и въглища направо са опоскани. Та да видим най-сетне няма ли да изплува тук и като отчет
А един авер ми писа:
"целуваш крастава жаба, дано тази се превърне в принц"
На БФБ свестен син чип няма!
На БФБ има само евтини или скъпи акции!
Тази е от евтините, затова си струва, както и си има своите перспективи!
Батя - подготвили сме и чакаме и на по-ниско - ако искат нека дадатThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Аз съм със 10-ка пък ще видим.Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениее, по ниско може би няма да има но ще видим...
щипнах 40Т, Бедо лош, лош ама колко да е лош че чак толкова да му е евтина акцията
Пък и в тая люта зима гледам по новините че складовете на Топливо с дърва и въглища направо са опоскани. Та да видим най-сетне няма ли да изплува тук и като отчет
А един авер ми писа:
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТо тук всяко ниско става постепенно прекалено високо
А един авер ми писа:
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеКазвай къде си се заложил ?
Ще чакам тамThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеВсички яйца в една кошница?
Според учебниците това не е много хитро.
Надявам се няма да заложите къщата, колата, жената и
децата, срещу упорството си да играеш срещу тренда (защото да се купува при падащи цени е точно това).
Не е препоръка за покупко-продажба.
Междувпрочем коментарите са ви доста фанатично влюбени в Синергон. Финансите нямат общо с любовта, дори вклюбването в някоя акция се счита за, да нека го кажем, за грешка.
Също така играенето срещу тренда (усредняване, добавяне и т.н. при падащ пазар) също се счита за една от грешките. Също така всичко в една кошница се счита за грешка и не на последно място за грешка се счита държането на губещи позиции, тоест търпене на големи загуби.
Може би не сте фанатичен влюбен в Синергон, надявам се дружеството да ви отвърне на чувствата, а просто човек който иска да увлече последователи, които да купят от любимата му компания и да има повече съмишленици, пък защо не и по-високи цени.
Пак казвам. Надявам се няма да заложите къщата, колата, жената и
децата срещу една акция. Пък била тя Синергон или Apple.
Имаше силно влюбени и в Холдинг Пътища, например известния ник Пепи. Не зная къде отиде, но Холдинг Пътища не му отвърна на чувствата.
И това се случва, такъв е живота. Доста динамичен.
А така кажи му го, кажи му го.
Но принципно когато става дума за примери най-дория беше един акционер на Трейс с ник: Dead
Мир на праха му Аз навремето мислех да го предупредя но сигурно нямаше да ни повярва. Та въпросния си заложи жилището и репо и сбогом
В момента не изпитвам никакво съжаление към никой щото от Холдинг Пътища Ад съм станал тотално безчувствен това явно е защита на организма. Та и да знам, че нещо 100% ще падне няма да предупредя никой както се казва мрете лакомиии.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Маряне,
познаваме се с теб
Няма значение откъде
Симпатичен си ми - въпреки, че сайта ви никак не ми е даже - много ниско ниво
Мерси за съветите. Няма влюбване! Има само здрава математика! Като истински инвеститор - аз гледам само перспективното, само евтиното, само там където има здрав дискаунт - достатъчно примамлива риск премия
Анализирам БФБ от повече от 7 г.
Мерси все пакThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеИмам още поне 30 г. трудов стаж - доста пари са това, които ще инвестирам (поне под номинал съм стронг бай)
Според учебниците това не е много хитро.
Надявам се няма да заложите къщата, колата, жената и
децата, срещу упорството си да играеш срещу тренда (защото да се купува при падащи цени е точно това).
Междувпрочем коментарите са ви доста фанатично влюбени в Синергон. Финансите нямат общо с любовта, дори вклюбването в някоя акция се счита за, да нека го кажем, за грешка.
Също така играенето срещу тренда (усредняване, добавяне и т.н. при падащ пазар) също се счита за една от грешките. Също така всичко в една кошница се счита за грешка и не на последно място за грешка се счита държането на губещи позиции, тоест търпене на големи загуби.
Може би не сте фанатичен влюбен в Синергон, надявам се дружеството да ви отвърне на чувствата, а просто човек който иска да увлече последователи, които да купят от любимата му компания и да има повече съмишленици, пък защо не и по-високи цени.
Пак казвам. Надявам се няма да заложите къщата, колата, жената и
децата срещу една акция. Пък била тя Синергон или Apple.
Имаше силно влюбени и в Холдинг Пътища, например известния ник Пепи. Не зная къде отиде, но Холдинг Пътища не му отвърна на чувствата.
И това се случва, такъв е живота. Доста динамичен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеКакво има за разбираме, да си го кажем "тет а тет" - гола вода си отвсякъде. Поне не се напъвай ! !
Не е препоръка за покупко продажба на Лалки
Коментар
Коментар