IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Синергон Холдинг АД (SNRG / PETHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е да де ама на мен средната ми е 0,58ст.така че ще видим.
    Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Няма нужда да се чака бъдещето. За последната една година софикс е паднал с 28%. Това мое любимо дружество, за което говориш, е паднало с 42% и е най-зле представящото се в портфейла ми. За сметка на това Синергон е паднал с 74%.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Елана естествено, нали те мачкат БФБ-то в последно време

равновесен, доводите ти с фри флота са ми леко смешни, но ти си знае..
      За повечето позиции са си откровена нелепост. Но там където интереса е чисто спекулативен може и да свършат работа. Макар че досега само 2006-2007 май ниската стойност на фрий флоута е водила до висок ръст на някой цени Против всякаква логика бих казал

забравих, и химко 2005 година. Като това изиграване съм почти сигурно че някой пак ще го повтори, рано или късно.
      Last edited by ravnovesie; 10.02.2012, 14:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко Разгледай мнение
        От кой ги купи?
        Елана, 106 или друг?
        Елана естествено, нали те мачкат БФБ-то в последно време

равновесен, доводите ти с фри флота са ми леко смешни, но ти си знае..

Коментар

• Принципно се купува преди обявяването на консолидирания ако човек има интерес към нещо щото се очаква да се качи.

Са дали човек трябва да има интерес бъш към точно тва е друг въпрос.
          Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
            Ами това че на нашата борса няма гаранция за нищо-в края на краищата всички сме рискови играчи -рекат ли фондовете да продават няма сигурна акция-да Бедо е лош мажоритар -че то общо взето добри няма-но тук Увеличения на капитала няма за разлика от твой любими дружества и цената е ниска -според мен де.Късмет ти желая-а времето ще покаже кой крив кой прав -по скоро портфейлите ни.
            Няма нужда да се чака бъдещето. За последната една година софикс е паднал с 28%. Това мое любимо дружество, за което говориш, е паднало с 42% и е най-зле представящото се в портфейла ми. За сметка на това Синергон е паднал с 74%.

Коментар

е, по ниско може би няма да има но ще видим...
              щипнах 40Т, Бедо лош, лош ама колко да е лош че чак толкова да му е евтина акцията
              Пък и в тая люта зима гледам по новините че складовете на Топливо с дърва и въглища направо са опоскани. Та да видим най-сетне няма ли да изплува тук и като отчет

А един авер ми писа:
              "целуваш крастава жаба, дано тази се превърне в принц"
              От кой ги купи?
              Елана, 106 или друг?
              Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Ами това че на нашата борса няма гаранция за нищо-в края на краищата всички сме рискови играчи -рекат ли фондовете да продават няма сигурна акция-да Бедо е лош мажоритар -че то общо взето добри няма-но тук Увеличения на капитала няма за разлика от твой любими дружества и цената е ниска -според мен де.Късмет ти желая-а времето ще покаже кой крив кой прав -по скоро портфейлите ни.
                Да, и какво от това

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
                  Нали се сещаш че това се отнася и за твойте позиции.
                  Да, и какво от това

Коментар

• Дааа всичко зависи от цената. И аз бих се замислил, но доста по надоло- Нещо не искам да съм арменси съдружник на тези цени.

Коментар

• Нали се сещаш че това се отнася и за твойте позиции.
                      Що да не го очаквам. Никъде не е записано че нещо като е паднало 90% не може да падне още 90%

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                        За година са превъртени 2.2 милиона

Това са акциите които биха се въртели на тези нива

Тук цената е алл тайм лоу.

Няма как да очаквате целия фрее флоат на тези цени
                        Що да не го очаквам. Никъде не е записано че нещо като е паднало 90% не може да падне още 90%

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Това и правя

Като падне фрий флоута до 2 милиона може и да се замисля
                          За година са превъртени 2.2 милиона

Това са акциите които биха се въртели на тези нива

Тук цената е алл тайм лоу.

Няма как да очаквате целия фрее флоат на тези цени
                          There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

Да, добре, прав си, най-добре не си купувай
                            Това и правя

Като падне фрий флоута до 2 милиона може и да се замисля

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Бедо държи само половината холдинг, което прави съдбата на холдинга да бъде източван най-безсрамно. А 50% от дружеството са 5 милиона лв фрий флоут към настоящия момент . И като се има в предвид че това си е откровено спекулантска позиция, то за да почне да расте интереса към позицията трябва да се измерва с милиони. Което силно ме съмнява да се случи. За сравнение свободните акции към момента в Синергон имат стойност повече от тези на BMREIT и холдинг пътища заедно. Или 1/3 от фрий флоута на ЦКБ.
                              Да, добре, прав си, най-добре не си купувай

Коментар

• Големи промоции за продукта на Бедо

Коментар

Working...
                                X