Първоначално изпратено от obafeme
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синергон Холдинг АД (SNRG / PETHL)
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
"Не питай старило, питай патило" са казали мъдрите хора. А хвалбите на пристрастните притежатели на акции колко са градивни, не казвай на никой
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
конструктивната критика винаги е добре дошла от хора с ясни намерения и интерес. Неприятното е, че тук повечето критика смърди на лични емоции, пристрастия и стари неприятно спомени. Хората няколко пъти си казаха, че нищо хубаво не са виждали от бедо, което за мен е белег за тежък емоционален багаж, а от такива хора критиката не е градивна, а по-скоро деградивна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Има ,разбира се,не е като да няма...Но ако утре,по някакви неведоми причини се разпродадат дружествата,които притежава и се пристъпи към ликвидация на холдинга(истинска ликвидация,без игри и далавери),акционерите ще намажат минимум по едни двадесетина лева на акция...Естествено,това едва ли ще се случи,пък и не виждам,защо трябва да се случва....Опитах се да ти отговоря по един малко по-нестандартен начин...Дано се е получило...
Коментар
-
Не си прав- тук пишат хора ужилени и загубили от Бедо и такива на които още не се е случило..Знаеш ли колко пари са загубили ИП и фондовете тук, да не искаш да кажеш, че пак трябва да го правят..Акцията е супер спекулативна- шанса е 50 на 50 , ама то и в рулетката черно червено е толкова..
Успех, аз не пипам, последния път след две години чакане излезох с минимални загуби..Last edited by Kiro; 28.07.2017, 11:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
може би тези които имат акции са пристрастни в мненията си и не могат да приемат конструктивна критика
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениев общи линии тук продължават да пишат два типа - едните които хвалят акцията и застават с парите зад думите си и другите, които плюят, но не са застанали с пари зад думите им, т.е. думите им не струват пукната пара!Може би са алтруисти и искат да помогнат на хора, които нямат нужда от тяхната "помощ"
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
в общи линии тук продължават да пишат два типа - едните които хвалят акцията и застават с парите зад думите си и другите, които плюят, но не са застанали с пари зад думите им, т.е. думите им не струват пукната пара!Може би са алтруисти и искат да помогнат на хора, които нямат нужда от тяхната "помощ"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеЕх, Джони, Джони... И сега как да намеря оправдание за покупките ми около 50 стотинки? Моля помогни ми да се оправдаяLast edited by johny-bravo; 28.07.2017, 09:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
+1
Никога нищо добро не съм видял от Топливо и Синергон-а
ПС: Нямам, не съм имал, няма и да имам
Аз не знам защо ви пука за мажоритарите, в крайна сметка въпроса е да се правят пари. От всеки шит може да стане ракета и да спечелим. И всеки блу чип може да отиде по дяволите..Last edited by dex; 28.07.2017, 00:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Брех!Ти сигурно си българският Уорън Бъфет!Русниците имат една приказка: Поживём - увидим, доживём - узнаем, выживем - учтём.
Нямам акции тук и на никого нищо не препоръчвам....малко ирония и ми наскачахте яката
. Просто хората забравят какво се случи неотдавна има няма 10 години. Ако сте от старите кучета, няма оправдание инвестицията тук. Ако сте от новите, стартирали след кризата, прочетете по-старите постове за "мениджмънта" тук преди да се мятате през глава само защото не били поскъпнали. Най-лошата стратегия е да си продадеш акциите само защото са поскъпнали и да купуваш тези които са на ол тайм лоу. Почти винаги си има причина и за двете неща и най-често поскъпналите поскъпват още а другите или си остават в ниското или поевтиняват още повече. Но ви пожелавам успех все пак. Този шит беше стигнал близо 20 лв преди кризата. Като дойде еуфорията всичко отива в небето. Дано накрая само бакшишите останат инвеститори тук
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеБраво на инвестиращите тук. Много положително е, че има толкова лапни шарани на бфб. Това ми дава положителни надежди, че може преди кризата да ви харижем хартиите си и да станете дългосрочни "инвеститори"
Нямам акции тук и на никого нищо не препоръчвам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеБраво на инвестиращите тук. Много положително е, че има толкова лапни шарани на бфб. Това ми дава положителни надежди, че може преди кризата да ви харижем хартиите си и да станете дългосрочни "инвеститори"Саше, теб никакъв те няма... да не продаде?
Keep going ...
Коментар
Коментар