IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Синергон Холдинг АД (SNRG / PETHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение

ще ти потретя - пък дано схванеш - Хвалбите на акционерите тук също са субективни, но поне зад думите има сложени пари. Зад твоите думи има само емоционален багаж. Зацепии ли, патило? Аз не казвам, че може и да загубя, напротив, преценил съм този риск. Това после няма да ме превърне в хейтър и спамаджия по всички дружества, от които съм загубил пари. Грешката ще си е изцяло моя, няма да ми е виновен нито бедо, нито борсата, нито световната криза.
    Има нещо, което във финансовия сектор се нарича конфликт на интереси. Ти като притежател на акции си пристрастен, точно защото си сложил пари, аз не съм. Зацепи ли, акционерино? А това, че ще загубиш пари си е изцяло твой проблем, но че можеш да подлъжеш с брътвежите си неопитни хора не си е изцяло твой проблем. Това е форум, никъде не пише, че трябва само акционери да пишат в темите. Ако беше така, щяхме да четем само цветя и рози.

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение

"Не питай старило, питай патило" са казали мъдрите хора. А хвалбите на пристрастните притежатели на акции колко са градивни, не казвай на никой
      ще ти потретя - пък дано схванеш - Хвалбите на акционерите тук също са субективни, но поне зад думите има сложени пари. Зад твоите думи има само емоционален багаж. Зацепии ли, патило? Аз не казвам, че може и да загубя, напротив, преценил съм този риск. Това после няма да ме превърне в хейтър и спамаджия по всички дружества, от които съм загубил пари. Грешката ще си е изцяло моя, няма да ми е виновен нито бедо, нито борсата, нито световната криза.

Коментар

конструктивната критика винаги е добре дошла от хора с ясни намерения и интерес. Неприятното е, че тук повечето критика смърди на лични емоции, пристрастия и стари неприятно спомени. Хората няколко пъти си казаха, че нищо хубаво не са виждали от бедо, което за мен е белег за тежък емоционален багаж, а от такива хора критиката не е градивна, а по-скоро деградивна.
        "Не питай старило, питай патило" са казали мъдрите хора. А хвалбите на пристрастните притежатели на акции колко са градивни, не казвай на никой

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Има ,разбира се,не е като да няма...Но ако утре,по някакви неведоми причини се разпродадат дружествата,които притежава и се пристъпи към ликвидация на холдинга(истинска ликвидация,без игри и далавери),акционерите ще намажат минимум по едни двадесетина лева на акция...Естествено,това едва ли ще се случи,пък и не виждам,защо трябва да се случва....Опитах се да ти отговоря по един малко по-нестандартен начин...Дано се е получило...
          Дано останат имоти за продажба, че всека година трябва да покриват загуби. С този губещ бизнес и толкова имоти, май е по - добре да развиват имотния бизнес, защото от другия са само на загуба. Имах акции тук, но ги продадох отдавна. Тук чакам печалби за да купя пак. Не е препоръка.

Коментар

• Не си прав- тук пишат хора ужилени и загубили от Бедо и такива на които още не се е случило..Знаеш ли колко пари са загубили ИП и фондовете тук, да не искаш да кажеш, че пак трябва да го правят..Акцията е супер спекулативна- шанса е 50 на 50 , ама то и в рулетката черно червено е толкова..

Успех, аз не пипам, последния път след две години чакане излезох с минимални загуби..
            Last edited by Kiro; 28.07.2017, 11:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

може би тези които имат акции са пристрастни в мненията си и не могат да приемат конструктивна критика
              конструктивната критика винаги е добре дошла от хора с ясни намерения и интерес. Неприятното е, че тук повечето критика смърди на лични емоции, пристрастия и стари неприятно спомени. Хората няколко пъти си казаха, че нищо хубаво не са виждали от бедо, което за мен е белег за тежък емоционален багаж, а от такива хора критиката не е градивна, а по-скоро деградивна.

Коментар

в общи линии тук продължават да пишат два типа - едните които хвалят акцията и застават с парите зад думите си и другите, които плюят, но не са застанали с пари зад думите им, т.е. думите им не струват пукната пара! Може би са алтруисти и искат да помогнат на хора, които нямат нужда от тяхната "помощ"
                може би тези които имат акции са пристрастни в мненията си и не могат да приемат конструктивна критика
                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• в общи линии тук продължават да пишат два типа - едните които хвалят акцията и застават с парите зад думите си и другите, които плюят, но не са застанали с пари зад думите им, т.е. думите им не струват пукната пара! Може би са алтруисти и искат да помогнат на хора, които нямат нужда от тяхната "помощ"

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                    Ех, Джони, Джони... И сега как да намеря оправдание за покупките ми около 50 стотинки? Моля помогни ми да се оправдая
                    Когато ти си купувал на 50 стотинки тук, аз купувах Хес на 3 лв преди сплита 7:1, тоест на 45 стотинки. Сметни сам представянето на двете акции за периода.
                    Last edited by johny-bravo; 28.07.2017, 09:40.

Коментар

• Ех, Джони, Джони... И сега как да намеря оправдание за покупките ми около 50 стотинки? Моля помогни ми да се оправдая

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение

+1
                        Никога нищо добро не съм видял от Топливо и Синергон-а
                        ПС: Нямам, не съм имал, няма и да имам
                        Абе аз съм виждал, навремето продавах топливо на 36 лева...Да ти кажа от скапани мажоритари съм правил добри пари, като му дойде времето...е и съм губил разбира се

Аз не знам защо ви пука за мажоритарите, в крайна сметка въпроса е да се правят пари. От всеки шит може да стане ракета и да спечелим. И всеки блу чип може да отиде по дяволите..
                        Last edited by dex; 28.07.2017, 00:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Брех!Ти сигурно си българският Уорън Бъфет!Русниците имат една приказка: Поживём - увидим, доживём - узнаем, выживем - учтём.

Нямам акции тук и на никого нищо не препоръчвам....
                          За съжаление не съм малко ирония и ми наскачахте яката . Просто хората забравят какво се случи неотдавна има няма 10 години. Ако сте от старите кучета, няма оправдание инвестицията тук. Ако сте от новите, стартирали след кризата, прочетете по-старите постове за "мениджмънта" тук преди да се мятате през глава само защото не били поскъпнали. Най-лошата стратегия е да си продадеш акциите само защото са поскъпнали и да купуваш тези които са на ол тайм лоу. Почти винаги си има причина и за двете неща и най-често поскъпналите поскъпват още а другите или си остават в ниското или поевтиняват още повече. Но ви пожелавам успех все пак. Този шит беше стигнал близо 20 лв преди кризата. Като дойде еуфорията всичко отива в небето. Дано накрая само бакшишите останат инвеститори тук

Коментар

Браво на инвестиращите тук. Много положително е, че има толкова лапни шарани на бфб. Това ми дава положителни надежди, че може преди кризата да ви харижем хартиите си и да станете дългосрочни "инвеститори"
                            Брех!Ти сигурно си българският Уорън Бъфет!Русниците имат една приказка: Поживём - увидим, доживём - узнаем, выживем - учтём.

Нямам акции тук и на никого нищо не препоръчвам....

Коментар

Браво на инвестиращите тук. Много положително е, че има толкова лапни шарани на бфб. Това ми дава положителни надежди, че може преди кризата да ви харижем хартиите си и да станете дългосрочни "инвеститори"
                              Колко да сме шараните? аз, obafeme и Sashko Саше, теб никакъв те няма... да не продаде?
                              Keep going ...

Коментар

• Браво на инвестиращите тук. Много положително е, че има толкова лапни шарани на бфб. Това ми дава положителни надежди, че може преди кризата да ви харижем хартиите си и да станете дългосрочни "инвеститори"

Коментар

Working...
                                X