Нека топенето на ледовете започне сега!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Холдинг България (IHB / IHLBL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТук още ли капман затапват? Някой купил днес от айсберга?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТук айсберга е на Капман
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТук айсберга е на Капман
Моля, пишете на Кирилица!Last edited by Amsterdamm; 08.01.2014, 13:29.
Коментар
-
Ще качи, няма начин... въпроса е с колко спрямо алтернативите.
Вече влизаме в такава фаза - почти всичко ще качва, защото спекулантите излъгали се да продадат от най-перспективните позиции и гледайки как цените по тях продължават нагоре ще търсят други, "заспали" акции и ще купуват без много да му мислят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнениеДай пример ДЕХ!!!! Кой предлага, той залага!!! вкарай едни 10 бона на маркет
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТука няма ли да ударим едно рамо на Софикс...че и тежестта в индекса май беше голяма, ако не ме лъже паметта
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТука няма ли да ударим едно рамо на Софикс...че и тежестта в индекса май беше голяма, ако не ме лъже паметта
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сова Разгледай мнениеЧетох някъде из отчетите, че най-големият им кораб/танкер от 57 хил.тона, който след отказа на клиента стана техен е оценен на 160 млн лева, което се равнява на всичките им дългове, т.е. заради един кораб може да се потопи целият холдинг. Добре наистина че ми изкупиха акциите, не че имах много, но 88% от сделките са били техни. Имаше големи надежди за френски корвети, за руски кораби, а впоследствие се оказва че вече нямат и наличен персонал който да строи големи кораби.
Коментар
-
Четох някъде из отчетите, че най-големият им кораб/танкер от 57 хил.тона, който след отказа на клиента стана техен е оценен на 160 млн лева, което се равнява на всичките им дългове, т.е. заради един кораб може да се потопи целият холдинг. Добре наистина че ми изкупиха акциите, не че имах много, но 88% от сделките са били техни. Имаше големи надежди за френски корвети, за руски кораби, а впоследствие се оказва че вече нямат и наличен персонал който да строи големи кораби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеИроничен си, ама ще се усетиш , че с иронията си едва ли ще хваниш смисъла, камо ли пък нещо друго.
Това тук е една забравена акция, която обаче скоро ще се премести доста в горния ред на печеливши
Питам от интерес, не се заяждам
Коментар
Коментар