Хубаво се надъхвате, ама имайте едно наум, че цените на шипинга се сринаха от началото на годината и не ви очакват добри отчети скоро
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Холдинг България (IHB / IHLBL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеникой нищо не препоръчва ама се груха здраво с акции и хвали под път и над път позициите... барем някой пишман-спекулант с повече кинЧи го последва и пораздвижи позициийките му...
но никой нищо не препоръчва!!!!!!! това е най-важното!
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеТук никой ли няма да коментира близо 9% ръст за един ден? Силен сигнал по ликвидна позиция Според мен първата цел, която се гони е 1,4, поне на тази цена беше увеличението на капитала, ако не ме лъже паметта.
Имам бройки тук и с интерес ще следя търговията, но нищо не препоръчвам относно покупката или продажбата на акции.
Коментар
-
Тук никой ли няма да коментира близо 9% ръст за един ден? Силен сигнал по ликвидна позиция Според мен първата цел, която се гони е 1,4, поне на тази цена беше увеличението на капитала, ако не ме лъже паметта.
Имам бройки тук и с интерес ще следя търговията, но нищо не препоръчвам относно покупката или продажбата на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕгати довода! Ами той тогава синергона направо на тройна цена спрямо Хима да ходи, че има оооще по-малко издадени акции
Пич, дали няма и някво значение какви активи и каква рентабилност стои зад издадените акции!?
От друга страна да не ме разберете погрешно -аз също съм голям фен на хима като средносрочна цел,но се оглеждам и за други алтернативи а тази ми се вижда читава!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕгати довода! Ами той тогава синергона направо на тройна цена спрямо Хима да ходи, че има оооще по-малко издадени акции
Пич, дали няма и някво значение какви активи и каква рентабилност стои зад издадените акции!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеСлед хима това е мисля холдинга с най голям потенциал,един слънчев майски ден в бъдещето сигурно ще го стигне по цена и то не за друго а щото има двойно по малко акции на БФб!
Коментар
-
Като се зачете човек в отчетите им няма как да не му направи впечатление че тук не "спят зимен сън" ,а търсят потенциала на всеки един лев!Имали били доста заеми .......,ама ако обърнем внимание имаме двойно повече вземания от дадени заеми към дъщерни дружества на средно 6 процентова лихва!
Другата основна разлика от хима е че тук явно им пука за цената на хартията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеСлед хима това е мисля холдинга с най голям потенциал,един слънчев майски ден в бъдещето сигурно ще го стигне по цена и то не за друго а щото има двойно по малко акции на БФб!
Коментар
Коментар