Първоначално изпратено от al4en
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Холдинг България (IHB / IHLBL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеЧе какво му е на холдинга, правят обратно изкупуване, последното 3м са на сносна печалба, имат солиден ПФ като акционер Просто борсата ни е умряла като цяло в момента..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТоя холдинг и той една мъка.Не знам само Алианц защо се набълбукаха така в него.Въобще Алианца удари много греди и по действията си излиза че са пълни некадърници.Тоя холдинг толкова умряла работа е акцията му че не е за приказване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТоя холдинг и той една мъка.Не знам само Алианц защо се набълбукаха така в него.Въобще Алианца удари много греди и по действията си излиза че са пълни некадърници.Тоя холдинг толкова умряла работа е акцията му че не е за приказване.
Коментар
-
През ноември 2015 г. във връзка с взетото решение за обратно изкупуване на акции, Индустриален холдинг България АД е придобил 100 000 броя собствени акции при средно претеглена цена за една акция 0.840 лв.
Общият брой на притежаваните собствени акции към 30.11.2015 г. е 1 089 255 броя акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеНе знам къде ги видя 1,6 мил..........аз със моето техническо образование виждам 579 хиляди загуба което си е доста по добре пак от 3642 хил загуба за съпоставимия период мин. година.Иначе оперативната е супер ,а и приходите скачат и те със около 7 процента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеМен ли ми се привижда, или наистина имаме 1,6 мил. печалба за третото тримесечие
също има добър ръст на оперативната печалба за 9м
01.01.2015г.-30.09.2015г./ 01.01.2014г.-30.09.2014г.
Печалба / загуба от оперативна дейност 7,440 / 4,290
Коментар
-
Мен ли ми се привижда, или наистина имаме 1,6 мил. печалба за третото тримесечие
също има добър ръст на оперативната печалба за 9м
01.01.2015г.-30.09.2015г./ 01.01.2014г.-30.09.2014г.
Печалба / загуба от оперативна дейност 7,440 / 4,290Last edited by dex; 30.11.2015, 12:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнениеДобре, че са тези 14 милиона от дивиденти, та като се извадят разходите, да останат 10 милиона печалба. Не съм впечатлен... Не е препоръка за покупко-продажба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеПрез септември 2015 г. във връзка с взетото решение за обратно изкупуване на акции, Индустриален холдинг България АД е придобил 15 989 броя собствени акции при средно претеглена цена за една акция 0.864 лв.
не става да се сложи една десетка и някой да ти изсипе на ниска цена ,трябва и да купуваш с малко и на високо....за да дадеш надежда на държатели на артии....
Коментар
Коментар