Първоначално изпратено от Dr.Justice
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Холдинг България (IHB / IHLBL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dr.Justice Разгледай мнение
не бързай търговецо - продажбите на този продукт дръпват след 16.30 Тогава потеглят корабите сега се товари и комисионира стоката
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеТърговията като цяло слаба днес, но доста сериозни поръчки виждам. Търсене на над 120 хил акции на цени на и над 90ст. и 58 хил акции предлагане до 95ст. Да видим кой - кого
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеЕдна от най скучните акции на бфб нито нагоре нито надолу дано този път потръгне на някаде че ми омръзна да я гледам по 1лв. Не мисля че пак някога ще бъде член на софикс. Но да видим развръзката з../zмай всички си купихме?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Татко Щърк Разгледай мнениеНе знам кой и защо тука напълни със самосвалите, възможно е самосвалите да са малко или много (едни със самосвали, други с ремаркета), но и аз се наредих с моята "пазарска чанта", та я препълних, още повече, че имах и отпреди. Не знам дали ще ми донесе радост, но цената при това изсипване в петък ми се видя сгодна. Имам акции, препоръки нямам никакви.Last edited by Scottie Pippen; 25.09.2018, 13:49.
- 1 like
Коментар
-
Не знам кой и защо тука напълни със самосвалите, възможно е самосвалите да са малко или много (едни със самосвали, други с ремаркета), но и аз се наредих с моята "пазарска чанта", та я препълних, още повече, че имах и отпреди. Не знам дали ще ми донесе радост, но цената при това изсипване в петък ми се видя сгодна. Имам акции, препоръки нямам никакви.Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеТолкоз народ ще си счупи пръстите, за да напълни хубаво ИХЛБЛ, ама няма кой да пише 2 реда. Тук смея да очааквам веселба да става голяма. Вече го няма и предлагането дето висеше над главите ни от ЕТФ-а.Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Затова е добре да гледаш EV, а не маркет кап само
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Така е, но това не променя факта че на този умрял пазар компанията е поскъпнала с 35% и капитализацията е 103 млн .
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Че то увеличението на капитала директно смъкна дълга и ударно задлъжнялостта. Оттук значително по-нисък риск, по-малки лихвени разходи и добри рейшота. D/E от над 60% през 2011 вече е 20%.
P/E 11 и EV/EBITDA 5.6
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеТук каква тишина е само, а чакаме според мен страхотни резултати в отчета за второ тримесечие. Както стабилно върви и балтика сигурно трето ще бъде още по-силно, а позицията съвсем е забравена в момента. Ще видим до кога, мисля си че ще стане интересно
Коментар
Коментар