Първоначално изпратено от Toranaga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Холдинг България (IHB / IHLBL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Според мен след година резултатите на трейлинг база е доста вероятно да са по-добри от тези които сега излизат на трейлинг, ама това е лично мнение и може и аз да не съм прав. Но ок, да не се подобряват, да си вдят по 30млн ЕБИТДА на година, дългът вече е силно надолу, догодина трябва да е увеличен капацитета на пристанището в Бургас, кораборемонтът изглежда обещаващо, за корабите - там зависи от балтика, ама засега повече от добре. Но да си вадят по толкова ЕБИТДА, като нямат плащания по облигациите да вземат да дават дивидент ... няма да съм недоволен. Има доста накъде да отиде цената според мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
всичко това е правилно, което казваш, но това е в пик на икономическия цикъл. аз реално не мога да видя, как следващата година резултатът ще се подобри по тази позиция.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Че то увеличението на капитала директно смъкна дълга и ударно задлъжнялостта. Оттук значително по-нисък риск, по-малки лихвени разходи и добри рейшота. D/E от над 60% през 2011 вече е 20%.
P/E 11 и EV/EBITDA 5.6
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Добър отчет но донякъде се изконсумира от увеличената капитализация с 35 % което си е шампионски ръст за 2018 ... да не забравяме че след увеличението на капитала компанията вече е оценявана на 103 млн ( от 70 млн в началото на годината ).
P/E 11 и EV/EBITDA 5.6
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеТук каква тишина е само, а чакаме според мен страхотни резултати в отчета за второ тримесечие. Както стабилно върви и балтика сигурно трето ще бъде още по-силно, а позицията съвсем е забравена в момента. Ще видим до кога, мисля си че ще стане интересно
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Излезе и е много приятна изненада
конс. отчета за Н1' 2018 изглежда много "красив"
Коментар
-
Първоначално изпратено от nitro Разгледай мнениекога трябва да излезне отчета? има ли дефинирана дата за публикуването му?
Коментар
-
През май 2018 г., във връзка с взетото решение за обратно изкупуване на акции, Индустриален холдинг България АД е придобило 2 008 323 броя собствени акции при средно претеглена цена от 0,960 лв. за акция.
Общият брой на притежаваните собствени акции към 31.05.2018 г. е 2 665 878 броя акции.
Коментар
-
[QUOTE=Scottie Pippen;n3337578]Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнениеПоинтересувай се малко от факти за Алианц....и защо отстраняват Желев.
Коментар
Коментар