И къде го виждате фундамента тук? Нямат и един добър годишен отчет. Изкараха един читав междинен само. Според мен има много по-добри(по-подценени) компании на БФБ.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Холдинг България (IHB / IHLBL)
Collapse
X
-
Е и аз на това залагам, 1.40 не звучи токова зле за този период. Само не разбрах какво ти е виновен Никито, че БФБ го вадят от индекса. А дали си ги е купил ... минаха 150 и повече сделки, можеше всеки да си купи колкото иска. Едно нещо, което е здраво сбъркано като оценка на пазара, рано или късно ще си намери цената. Това ми е търговията поне на мен през всичките години. Беше ми сред топ позициите в портфейла и преди да стане ясно, че излиза. Просто ми дадоха шанс да донапълня още по-здраво на по-ниски нива. Тук определено има фундамент и оценките не са нормални за мен. Ще видим прав ли съм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Justice Разгледай мнение
защо нещо ме кара да си мисля, че един г-н с абривяция НВ си продаде между 0,905 и 0,92 и след 6 месеца при новото ребалансиране ще ги продаде на ЕТФ-а на 1,50 .. пазар му викат на това нали??
всякакви съвпадения и случайности са плод на малки вероятности ..Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
https://expat.bg/uploads/documents/S...092018-BG.pdf?
https://expat.bg/uploads/documents/S...092018-BG.pdf?
при близо 900.000 лева айде от мен да мине на 1,40 продажба => 900.000 X 0,4 = 360.000 чиста печалба..
ще си погледна този постинг при следващото ребалансиране на ЕТФ-а ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Е, не може да са всички.
Ама след като се разбра, че по тази позиция умните са тези, които играят в отбора на купувачите, гледат да наваксат дори и позабавилите се.
Мен друго ме вълнува, обаче.
От доста време се чудя какво име и качество да присвоя на продавачите.
И сега има предлагане на 11 хил. до 1 лев.
Не ми се ще да ги нарека глупави, няма да си го позволя дори за тези, които продаваха с 10 ст. надолу
Какви са те??!
всякакви съвпадения и случайности са плод на малки вероятности ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Justice Разгледай мнениекато гледам, не всеки е купил още тук..
Ама след като се разбра, че по тази позиция умните са тези, които играят в отбора на купувачите, гледат да наваксат дори и позабавилите се.
Мен друго ме вълнува, обаче.
От доста време се чудя какво име и качество да присвоя на продавачите.
И сега има предлагане на 11 хил. до 1 лев.
Не ми се ще да ги нарека глупави, няма да си го позволя дори за тези, които продаваха с 10 ст. надолу
Какви са те??!
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Към 25-ти сделките в петъка са минали ,но не и сетълмента(Т+2) и за това 25-ти отразява състоянието към четвъртък 20-ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
аха значи казваш, че тази информация от сайта на ЕТФ-а не е вярна - там цените на акциите са към 25-ти(като разделиш стойността в лева на бр.акции). Но броя кажваш не е такъв към 25(а към кой ден?) и съответно всички суми са измишлютина. Освен това излиза че са купили акции на М+С преди да е влязъл в индекса(на 25-ти). Абе все странни нещаLast edited by спекуланта; 26.09.2018, 21:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Абе пич, закъснял си с близо една седмица! Разгледай търговията от петък и коментарите по-долу..Last edited by petyob; 26.09.2018, 23:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеинтересно е тука. Нали се чака ЕТФ-а да разпродава тук близо 1 млн. бр. , но това не пречи да се вдига цената!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
От утре ще се виждат части от промените , не бързай!
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеинтересно е тука. Нали се чака ЕТФ-а да разпродава тук близо 1 млн. бр. , но това не пречи да се вдига цената!?
От утре ще се виждат части от промените , не бързай!
Коментар
Коментар