Някакво инфо по цената за Юнион ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеЦената още не е ясна ..но след консолидацията е важно коя по големина става ПИБ в статистиката на най големите банки ...просто жокерчеТоя настървеният купувач нещо изчезна май
или се сниши
Не е препоръка за ПК на ЦКНе-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение...просто жокерчеТоя настървеният купувач нещо изчезна май
или се сниши
Не е препоръка за ПК на ЦКНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеза кво са ни ? Нека се налапаме на евтинджоси, после да заповядат, баси инвеститоритеТоя настървеният купувач нещо изчезна май
или се сниши
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от Belcho Разгледай мнениеНашата борса е отчайваща. Няма инвеститори.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеОще няма цена .... А Мавродиев ще се сети като трябва да заработва нов мандат или нова службицаДали тои не купува толкова настървено напоследък тук
Просто предположение
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеНа кои на мястото ? Аз единствено не искам да съм на мястото на комуниститене синдикати а синдичката
)
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеСлучая вече е ясен, на тези не искам да съм на мястото, ако мислиш друго нещо значи не познаваш действителноста.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеТочно така. Директно с еднопосочен билет към Белене. Какви са тея, та да си позволяват да отричат правата на бананките ?Долу съдийте, синдикатите и комунистите
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеХа-ха и аз го гледам)) тия адвокати, съдийката и синдичката направо да бягат и то много бързо
Долу съдийте, синдикатите и комунистите
Коментар
Коментар