If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Около 3 лв си е справедливо в настоящата среда, но централните банки по света помпат яко и нещата ще започнат да се отразяват скоро и по нашите географски ширини.
Базел 3 също ще отпуши част от капитала, което е добре за акционерите в банката в средносрочен план
Около 3 лв си е справедливо в настоящата среда, но централните банки по света помпат яко и нещата ще започнат да се отразяват скоро и по нашите географски ширини.
Базел 3 също ще отпуши част от капитала, което е добре за акционерите в банката в средносрочен план
EМЧООО, то хубаво, ама точно преди годинка бе на 50% прИмоция бая време де бяхте ? - ти и за ЕРХлда тъЙ май тичаш , ха сполай Ви -няма лошо , пускам по малко на куражлиите дето сами посягат... без препоръки
Не пускам нищо пиччове преди 2.8-3 лева кота .....една мома близка до банката навремето си бе купила на 3 лева 6 цифрено пакетче ....и тя чака влака ... а и аз също
EМЧООО, то хубаво, ама точно преди годинка бе на 50% прИмоция бая време де бяхте ? - ти и за ЕРХлда тъЙ май тичаш , ха сполай Ви -няма лошо , пускам по малко на куражлиите дето сами посягат... без препоръки
Знам от далечен дългогодишен опит, че Кремиковци много лесно може да почне производство и то само чисто - горещо и студено валцуване. Стан 1700 е запазен и е много добре да почне работа. Производството ще бъде по-чисто и от това на Стомана Перник. Просто не виждам какво пречи това да се случи.
""Има заявен инвеститорски интерес и правителството ще го подкрепи под всички възможни форми освен пряко финансово участие", отговори министър-председателят. Държавата ще облекчи административните процедури и ще улесни инвеститора той да постигне успех, увери той." http://www.dnevnik.bg/biznes/compani.../?ref=substory
Такива новини не са за инвеститори с доматени сърца
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Това да - виждал съм как търсят водопроводните тръби на опустошено от тях предприятие ... с металотърсач
Що се отнася до комбината Кремиковци - от много години не могат и да си помислят да минат оградата.
Ще им остане голяма травма -трябва да им търсим терапевт. Къде е Импето да им помогне
Да да съгласно съм - Импето най-добре ще им помогне, може да ги излекува и дори да ги освободи от мъките завинаги
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Не ги вземай за прости мангалите. Те си берат желязото когато си искат. 20 кинта на ден за тях е надница. Ходят, ровят, намират и "берат" - като върколаци са и го надушват желязото от разстояние
Това да - виждал съм как търсят водопроводните тръби на опустошено от тях предприятие ... с металотърсач
Що се отнася до комбината Кремиковци - от много години не могат и да си помислят да минат оградата.
Ще им остане голяма травма -трябва да им търсим терапевт. Къде е Импето да им помогне
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Аз от него бех направил голф игрище за ромите - хем ще усвоя малко средства за интеграция + още толкова за ре култивиране на земята, хем ще им намеря занимание - за да им се отвлече вниманието от основната дейност. Като се замисля може и от бюджета на МВР да отпуснат по подобен проект
Не ги вземай за прости мангалите. Те си берат желязото когато си искат. 20 кинта на ден за тях е надница. Ходят, ровят, намират и "берат" - като върколаци са и го надушват желязото от разстояние
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар