Първоначално изпратено от fantasy_gt
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПри 100 000 000 собствен капитал на Юнионбанк следва, че са платили висока ценаСъответно реакцията според мен е спад в цената на акцията
Не е препоръка за нищо
Естествено, че не е препоръка за нищо, но ако беше така, както си го описал, реакцията би трябвало да е положителна...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеА каква трябва да е реакцията след като са платили 122 464 965 лева?Съответно реакцията според мен е спад в цената на акцията
Не е препоръка за нищоLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНали се сещате, че ако са платили 200 млн. ще бъде една реакцията и ако са платили 50 млн. ще е друга.Затова цената на сделката е важна са всички на борсата но не е и за нЕкои другари на висши постове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеЕдни 3лв не са проблем да се стигнат за нула време, но ще видим кога ще е стартаЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Barky Разгледай мнениеНе са длъжни. Нали се сещаш, че конкурентите им и тях ги вълнува тази информация. А и то доста анализи се изписаха по темата, така че можеш сам да си направиш изводите. За който може да чете и смята, цената според мен не му е проблем, както и изводите дали да купува или продава. Аз лично се потрудих да си намеря всичкото инфо по темата в нета и да си посмятам, така че съм си направил изводите. То не може всичко винаги да ти е смляно и на готово. Иначе като всички знаят кога е евтино и кога скъпо, каква търговия ще въртим на борсата
Надзор ? .... Да,даLife won't wait for you.
Коментар
-
Не са длъжни. Нали се сещаш, че конкурентите им и тях ги вълнува тази информация. А и то доста анализи се изписаха по темата, така че можеш сам да си направиш изводите. За който може да чете и смята, цената според мен не му е проблем, както и изводите дали да купува или продава. Аз лично се потрудих да си намеря всичкото инфо по темата в нета и да си посмятам, така че съм си направил изводите. То не може всичко винаги да ти е смляно и на готово. Иначе като всички знаят кога е евтино и кога скъпо, каква търговия ще въртим на борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеТова е то, България е тука, каква цена искаш?Life won't wait for you.
Коментар
Коментар