Първоначално изпратено от Jekata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеОт няколко години се държат все едно банката не е публична.Не е случайно.
Изтрих частта за ПФБК, понеже в бързината не чета, че са посредник не по сделките, а по търговото.
Та излиза май:
Търговите предложения се регистрират в комисията и могат да бъдат публикувани, ако в срок 20 работни дни комисията не издаде временна забрана. Непроизнасянето на комисията в сроковете по изречение първо се смята за мълчаливо потвърждение на търговото предложение.
Ако греша - ще се радвам да ме поправите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеГоляма част от кеша, който ще се освободи от ПИБ ще отиде към други бамки на БФБ... като тази...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеГоляма част от кеша, който ще се освободи от ПИБ ще отиде към други бамки на БФБ... като тази...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеДано да е мое лично самовнушение търсене при една, продаване макар и с дребни при друга днес. Утре май ще се види, кога трябва да го публикуват официално, било то вероятно и без цена, а може и със, знам ли вече.
Откъде излезе инфо, че са през ПФБК и ако е там - защо днес го няма в сайта им?
Препоръки нямам!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеМислиш ли, че Наглостта има цвят. През 2008г БНБ и правителството им удариха едно рамо на другаретеLife won't wait for you.
Коментар
-
Дано да е мое лично самовнушение търсене при една, продаване макар и с дребни при друга днес. Утре май ще се види, кога трябва да го публикуват официално, било то вероятно и без цена, а може и със, знам ли вече.
Препоръки нямам!Last edited by Jekata; 09.01.2014, 22:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДвамата червени другари пет пари не дават, че банката им е публично дружество
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеТочно така Жека, тая информация се изпусна по терлици, КЪДЕ е равнопоставеността, значи някой хора са по ХораLife won't wait for you.
Коментар
-
На следващо място - излиза от съобщението чл. 151, чл. 4 от ЗППЦК:
(4) (Нова - ДВ, бр. 52 от 2007 г., в сила от 03.07.2007 г., доп. - ДВ, бр. 103 от 2012 г.) Управителният орган на дружеството - обект на търгово предложение, предоставя търговото предложение на представителите на своите служители или на служителите, когато няма такива представители, и незабавно оповестява информация за постъпилото предложение и съществените условия по него по реда на чл. 100т.
Аз лично бих се радвал да се налее още свеж кеш в цацата, едно за колегията, друго ще иде не малко и в други емитенти, но да видим.
Last edited by Jekata; 09.01.2014, 22:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Windowshopper Разгледай мнениеЗа да влезем в хипотезата на "squeeze out" трябва да преминем 95%The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеАз лично съм ядосан. Дано да не успеят да направят Squeeze out, въпреки че се съмнявам. То само името му ми дава негативни асоциации - ЦЕКО
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЗатова и преди писах , главния въпрос е дали наистина искат делистване на ПИБ или формално изпълняват закново зъдължение......
Нямат ли връзка с инвеститорите да каже някои ......да знаем къв ни се точи поне.)
Коментар
Коментар