Аз си допълних доволно пакетчето. Независимо дали ще има или няма търгово, тази акции струва повече пари според мен. Ей сега като дойде отчетя, пак ще си говорим...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеФорума на федерацията по ски ли да търсиме ?!
За контакт:
Василка Стаматова
Директор "Връзки с инвеститори"
тел.: (02) 817 1430
e-mail: vstamatova@fibank.bg
Адрес за кореспонденция:
Първа инвестиционна банка АД
София 1797
бул. "Драган Цанков" 37
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗащо не инициирате Цеко да се регистрира във форума и да отговори на нЕкое въпросче?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеКой сипа е така 25 бона в тия смутни времена?
Коментар
-
Първоначално изпратено от entusiast Разгледай мнениеМисля ,че тази година банката ще има нови собственици . Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеНай-забавно ще е АКО всички очакват нещо на борсата и АКО то не се случи.
Нямам препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеВсички се шашнаха и взеха да разтоварват.
Нямам препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanio tanov Разгледай мнениеznae6t, аз тогава как успях да видя тази информация в 8.06 ч. !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanio tanov Разгледай мнениеznae6t, аз тогава как успях да видя тази информация в 8.06 ч. !!!
Жалко че кеша на Гоогле е от 2-ри януари, а на Бинг от 5-ти януари.
Коментар
Коментар