Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ къде видя злоба?!?!Очевидно целта на търговото не е отписване.Къде ще намериш логика да предложат по-висока цена на търговото от цената на която те са купили акциите на офшорките?
Прочетох Бнакер и ви пиша по-длу какво е казал Цеко.Може би трябваше да си премълча.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеОще по-добре! Ще остане по-голям фри флоут от една от добрите акции на БФБ. Тази бамка съвсем реално може да стигне 4-5 лева в края на годината.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеИ ние няма да приемемне злобей в тази тема бегай си при твойте акции
)
Очевидно целта на търговото не е отписване.Къде ще намериш логика да предложат по-висока цена на търговото от цената на която те са купили акциите на офшорките?
Прочетох Бнакер и ви пиша по-длу какво е казал Цеко.Може би трябваше да си премълча.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЩе предложат цена под 3 лева и няма да им пука дали ще приемете
Някой има ли информация кои конкретно купуваха при IPO и при разпродажбите на нивата от върха до към 3 лв. Така лесно ще се ориентираме кой няма приеме търгово на цена около пазарната и за кого на ЦМ няма да му пукаЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЩе предложат цена под 3 лева и няма да им пука дали ще приемете
Коментар
-
За цена на търговото залагам ~3,40 но за продажба съм за 99%- не случайно преди повече от 5-6 месеца се появиха най атрактивни имоти на един велик Мажо в руски сайтове , а напоследък и на няколко други собствениците им скочиха да опровергават че предприятията и прилежащите им имоти не се продават и т.н.......така може и да не е шейх дишащият във връта на ЦМ и Со.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЩе предложат цена под 3 лева и няма да им пука дали ще приеметеМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЩе предложат цена под 3 лева и няма да им пука дали ще приеметене злобей в тази тема бегай си при твойте акции
)
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеЗа какво да я свалят, после ако решат да я продават ще трябва пак да я качватНа мен тека ми изглеждат нещата, ще ни предложат приемлива цена и ще се молят да продаваме
)
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДнес в Банкер Цеко казва, че няма да свалят банката от борсата.Така че ако има такива, които се страхуват от това да са спокойни.На мен тека ми изглеждат нещата, ще ни предложат приемлива цена и ще се молят да продаваме
)
Коментар
-
Малко ми прилича на "Бай Ганьо прави търгово" ...Last edited by maximilian; 11.01.2014, 10:59.Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнениеОрк, ясно е че цени от порядъка на 4-5 лева при това търгово са само мечти.
Най-вероятните цени на търговото ще са около 3-те лева според мен.
Но цени в рейнджа 4-5 лева до 1-2 години са напълно реалистични очаквания
Лично мнение!
Само хипотеза.
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнениеОрк, ясно е че цени от порядъка на 4-5 лева при това търгово са само мечти.
Най-вероятните цени на търговото ще са около 3-те лева според мен.
Но цени в рейнджа 4-5 лева до 1-2 години са напълно реалистични очаквания
Лично мнение!а ти бягай от тук, жертви не ни трябват
) но хвърляй по едно око към нас, зада си научиш урока
)
Коментар
Коментар