If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен или е някой дребен вътрешняр, който иска да направи дребни пари или някой си мисли че мармотите завиват шоколад. По-скоро е второто, защото както вече казах - за мен реално търгово няма да има. Цеко и Ивайло не искат да изкупуват дяловете на миноритарите и не искат да отписват банката. Всичко се прави само защото законът ги задължава да отправят търгово. И затова цената ще е ниска.
Интересно е обирането днес по позицията. Дали има някаква връзка?
Според мен или е някой дребен вътрешняр, който иска да направи дребни пари или някой си мисли че мармотите завиват шоколад. По-скоро е второто, защото както вече казах - за мен реално търгово няма да има. Цеко и Ивайло не искат да изкупуват дяловете на миноритарите и не искат да отписват банката. Всичко се прави само защото законът ги задължава да отправят търгово. И затова цената ще е ниска.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Случват се предимно логични неща, но някои ги виждат по-рано ...
"Делът на лошите и преструктурирани кредити се понижи до 22,6%"
Случайно бях постнал същата графика - два дена преди да започне ръста http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...do-226,165628/
Ми незнам, нетния лихвен доход пада, тренд, който ще продължи и през 2014 с допълнителното падане на лихвите по кредитите, така че танто за кукуригу според мене... а тва с реинтегрирането на обезценки - класическия метод за "коригиране" на финансовият резултат в банките...
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Печалбата пада с 15% на година, цената на артията се качва.
Интересно, какво се случва на БФБ...
Случват се предимно логични неща, но някои ги виждат по-рано ...
"Делът на лошите и преструктурирани кредити се понижи до 22,6%"
Случайно бях постнал същата графика - два дена преди да започне ръста http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...do-226,165628/
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар