If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И къде видя злоба?!?! Очевидно целта на търговото не е отписване.Къде ще намериш логика да предложат по-висока цена на търговото от цената на която те са купили акциите на офшорките?
Прочетох Бнакер и ви пиша по-длу какво е казал Цеко.Може би трябваше да си премълча.
И на каква цена са ги купили според теб ?
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
И ние няма да приемем не злобей в тази тема бегай си при твойте акции )
И къде видя злоба?!?! Очевидно целта на търговото не е отписване.Къде ще намериш логика да предложат по-висока цена на търговото от цената на която те са купили акциите на офшорките?
Прочетох Бнакер и ви пиша по-длу какво е казал Цеко.Може би трябваше да си премълча.
Ще предложат цена под 3 лева и няма да им пука дали ще приемете
Хей младежи, на тази борса не сте сами... каквото и да означава
Някой има ли информация кои конкретно купуваха при IPO и при разпродажбите на нивата от върха до към 3 лв. Така лесно ще се ориентираме кой няма приеме търгово на цена около пазарната и за кого на ЦМ няма да му пука
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
За цена на търговото залагам ~3,40 но за продажба съм за 99%- не случайно преди повече от 5-6 месеца се появиха най атрактивни имоти на един велик Мажо в руски сайтове , а напоследък и на няколко други собствениците им скочиха да опровергават че предприятията и прилежащите им имоти не се продават и т.н....... така може и да не е шейх дишащият във връта на ЦМ и Со.....
За какво да я свалят, после ако решат да я продават ще трябва пак да я качват На мен тека ми изглеждат нещата, ще ни предложат приемлива цена и ще се молят да продаваме )
Ще предложат цена под 3 лева и няма да им пука дали ще приемете
Днес в Банкер Цеко казва, че няма да свалят банката от борсата.Така че ако има такива, които се страхуват от това да са спокойни.
За какво да я свалят, после ако решат да я продават ще трябва пак да я качват На мен тека ми изглеждат нещата, ще ни предложат приемлива цена и ще се молят да продаваме )
Коментар