If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тези 50 + млрд са сума от бизнес + домакинства. А и структурата на депозитите на домакинствата е : 1000 човека имат огромни депозити, другите са с по 2-3 хил.лева (наизуст говоря,мързи ме да търся точното инфо),но беше нещо такова.
Както и да е - пак не стигаш до същината на проблема.Той не се корени в разликата депозити-кредити.
Дам прегледах ги пак данните че отдолу имаше табличка прав си.
Иначе за домакинствата са 39 към 18 Милд и това е всичко. Което значи че от 58 Милд 39 са собственност на хората и едва 19 са на бизнеса Като направим пропорцията на обратно излиза че бизнеса бачка почти изцяло на кредит което е горе-долу нормално.
Не мисля че има чак толкова лоши кредити де
Тези 50 + млрд са сума от бизнес + домакинства. А и структурата на депозитите на домакинствата е : 1000 човека имат огромни депозити, другите са с по 2-3 хил.лева (наизуст говоря,мързи ме да търся точното инфо),но беше нещо такова.
Както и да е - пак не стигаш до същината на проблема.Той не се корени в разликата депозити-кредити.
Нали по-надолу ти дадох статистика към края на май -
депозити - 58 млрд
кредити - 55,5 млрд
Не виждам от това да идва проблема?2,5 млрд не са толкова много.Проблемът идва от друго място, струва ми се имаш добра "общобанкова" култура,сети се сам, ако не можеш ще помагам.
тези са за бизнеса там всичко е ок аз говоря за тези на потребителите
Депозити: 39 милд.
Кредити: 32 Милд там разликата е 7 и малко милд.
Или казано по-просто в цяла Европа банките имат един и същ проблем прекалено много депозити и прекалено малко кредити !
Нали по-надолу ти дадох статистика към края на май -
депозити - 58 млрд
кредити - 55,5 млрд
Не виждам от това да идва проблема?2,5 млрд не са толкова много.Проблемът идва от друго място, струва ми се имаш добра "общобанкова" култура,сети се сам, ако не можеш ще помагам.
Коментар