IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Както е казал поета Стоичков - "Койт' играи - пичели, койт' ни играи - ни пичели"

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Не са 3.3 милиарда, това бърз път - сметка от която светкавично може да се вземат пари и да се осигурява ликвидност и сумата е равна на необходимата за целта. Може да са много повече , а може и тези да не се използват като няма нужда.
      Ситуацията е повече от стабилна и сигурна.
      Ти държавна пара ли имаш предвид или европейска?

Европейската комисия (ЕК) одобри схема за предоставяне на ликвидност на българските банки на стойност 3,3 млрд. лева. Средствата са от българския бюджет, но Брюксел дава разрешение за използването на схемата, защото подобни мерки могат да облагодетелстват едни пазарни участници за сметка на други.

Коментар

• bnight

Те лихвите на тези пари са доста ниски нали знаеш ?
        D.Y.F-091066

Коментар

• Ми нямам думи.Не знам да плача ли да се смея ли...Мила родна картинка

Коментар

• Не са 3.3 милиарда, това бърз път - сметка от която светкавично може да се вземат пари и да се осигурява ликвидност и сумата е равна на необходимата за целта. Може да са много повече , а може и тези да не се използват като няма нужда.
            Ситуацията е повече от стабилна и сигурна.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Тръгна ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Еййй, след толкова обяснения с какво се занимаваш, просто се чудя, как е възможно да дадеш такова тълкуване на новината.

Не става въпрос, нито за заем, нито за нищо.
                Като се приеме, че тук пишат едни от най-разбиращите хора, представям си, как възпроизвежда новината масовият юзър.
                БНБ трябва да направи стройно съобщение, което е разбираемо за всички.
                Според мен, то трябва да бъде нещо от рода на:
                "Банките ще се справят сами, ако не ние ще помогнем, за което имаме разрешение от ЕК"
                сами това, сами онова - Хилаво е така. Хората сами не си вярват вече, търсят спасение свише.
                По-добре - друго "Ецб гарантира, че ще разпъне спекулантите."
                И е логично - та какво са за ецб 3 милиарда, с скоето гранатира банкова стабилност за държави в европа, де да можеше така да е и за гърция, испания и португалия...там изпапкаха страшно много милиарди

Коментар

• Те хубаво го държат, но другите акции си направиха ръста, задържат ми устрема, търгува ми се

Коментар

• Предполагам и аз това гледам, сега е на 3, 4 лв .. .

Успешна седмица на сите!

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
                      Айде де, вече минава 10:15, защо не пускат търга на ПИБ да мине? Заради волатилност ли?
                      Менят се явно настроенията по време на аукциона.
                      Незнам обаче доколко не следва да мине във Vola X, дори и в откриващ.

Коментар

• Айде де, вече минава 10:15, защо не пускат търга на ПИБ да мине? Заради волатилност ли?

Коментар

• Еййй, след толкова обяснения с какво се занимаваш, просто се чудя, как е възможно да дадеш такова тълкуване на новината.

Не става въпрос, нито за заем, нито за нищо.
                          Като се приеме, че тук пишат едни от най-разбиращите хора, представям си, как възпроизвежда новината масовият юзър.
                          БНБ трябва да направи стройно съобщение, което е разбираемо за всички.
                          Според мен, то трябва да бъде нещо от рода на:
                          "Банките ще се справят сами, ако не ние ще помогнем, за което имаме разрешение от ЕК"

Коментар

• Задържаните брокери са от "Глобал маркетс"

Петима души, свързани с инвестиционния посредник „Глобал Маркетс“ в столицата, бяха арестувани от агенти на ДАНС заради атаките срещу банковата система през последните дни, научи „Преса“.

Първи в събота е задържан един от компютърните специалисти във фирмата. Той е посочил останалите четирима. Днес агенти на ДАНС са щракнали белезници и на ръцете и на един от двамата собственици на „Глобал Маркетс“ Йордан Моллов. Останалите четирима, които са в ареста, са свързани с него, научи „Преса“. Засега Моллов е без обвинение, а на другите ще бъде повдигнато обвинение по чл. 326 ал. 1 от Наказателния кодекс за тиражиране на заблуждаваща тревожна информация.

http://pressadaily.bg/publication/47...B5%D1%82%D1%81

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Хайде умряха надеждите за евтини акции, те и без това са в пъти много по евтини отколокото е реалната им стойност. На колкото и да се купи, ще излезе на плюс яко защото цените ще достигнат предишните си преди кризата нива и ще ги пробият дори гарантирано.
                              Не е точно така, според мен на 3,40 няма "вътък" за тази ценна хартия. Спад от 32% дори не става за прогнозриуема корекция от с едни 38% по фибоначи. А така създадената обстановка, предизбори и т.н. е нормално да видим поне първото ниво на Фибоначи... Не е препоръка а само извадка от техниката

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                                Щото, ако беше европейска щях да призная, че ти си бил прав, а аз не - за резерви,буфери и т.н.
                                На места тъпите журналя бяха писали "европейска помощ".
                                Ми то всъщност е "европейска помощ" а под държавни пари имах предвид че влизат като помощ за държавата разбирай аз и ти ще им плащаме лихвите за тези 3.3 милиарда лева с което общата сума на заемите изтеглени от БСП от Четвъртък насам достигнаха 9 милд лева !! А аз от сутринта все още не мога да си купя евро ! Обещаха ми евентуално към обяд !
                                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Working...
                                X