Нещо не ми харесва как се върнахме към нивата на отваряне днес.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнениеСпоред мен пък ако банката издържи на този безпрецендентен натиск, ще се превърне в "банка герой" и симовол на стабилността на банковата ни система.
Това са само мои размишление и не е препоръка за вземане на инвестиционни решения.
Сега банката ще вложи едни пари в реставриране на репутацията и да се надяваме, че ще има положителен ефект, защото повечето от нас нямат никаква изгода от точно такива обществени вълнения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joel Разгледай мнениеПри около милиард закрити депозити /не само/ средната загуба от предсрочното погасяване да е 2% това са си едни 20 млн от въьдуха за ПИБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеТова вероятно би трябвало да прозвучи оптимистично,НО пред клоновете на банката има опашки а един господ знае какво става през електронното банкиране.Всичко това е безвъзвратно загубен ресурс с който банката няма да разполага.Та дори и банката да издаяни,в което не се съмнявам,пораженията и раните които ще са причинени..........?
Това са само мои размишление и не е препоръка за вземане на инвестиционни решения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеТова вероятно би трябвало да прозвучи оптимистично,НО пред клоновете на банката има опашки а един господ знае какво става през електронното банкиране.Всичко това е безвъзвратно загубен ресурс с който банката няма да разполага.Та дори и банката да издаяни,в което не се съмнявам,пораженията и раните които ще са причинени..........?
Този, който направи този номер на ПИБ, ще си получи подобаващ отговор, собствениците на банката, едва ли ще му простят. Публично нищо няма да кажат, но оперативната информация отдавна вероятно е налице.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joel Разгледай мнениеПри около милиард закрити депозити /не само/ средната загуба от предсрочното погасяване да е 2% това са си едни 20 млн от въьдуха за ПИБ.
Никоя банка не би искала да има такава печалба от масово предсрочно затваряне на депозити и теглене на пари!
Единственото хубаво от цялата работа, че това е един стрес тест на живо, за стабилността на банковата ни система! Ако атаката бъде успешно отблъсната цялата система може да натрупа ценен опит при борба с подобни кризи. Аз съм 99,99% сигурен, че всичко ще приключи добре и за сега не се подавам на паника
Коментар
-
Коментар
-
Konsultant
Нямам продадена една акция ..., от 2007/08 г. само допълвам, пък да видим ....
Коментар
Коментар