If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Напълно съм съгласен. В по-централните офиси са сложили едни засукани каки, дето не е ясно дали могат да свършат нещо, но поне изглеждат добре, но на другите места си е трагедия.
Пробвай гръцките тогава, доволен ше останеш
Там и каки няма, но пък работят до 4:30 (но - само когато служителката, която разбира от тези неща не е в отпуск)
Аз лично където и да отида винаги момичетата са ме обслужвали на 6. Дори са ми обяснявали допълнително информация и има разбиране. По-добре на хората в устата отколкото в краката
В този ред на мисли. Най-доброто обслужване, което съм имал през годините е било в Първа Частна Банка
Аз лично където и да отида винаги момичетата са ме обслужвали на 6. Дори са ми обяснявали допълнително информация и има разбиране. По-добре на хората в устата отколкото в краката
Днес имах нещастието да ползвам един от източните офиси на пиб в София. Потресаваща гледка. По телевизията са гръбнаци ама на живо са ануси.
Напълно съм съгласен. В по-централните офиси са сложили едни засукани каки, дето не е ясно дали могат да свършат нещо, но поне изглеждат добре, но на другите места си е трагедия.
Извинявай много, но аз освен ПИБ използвам и Уникредит. Та сравнявайки двете като обслужване, ПИБ са на светлинни години напред. Онези са пълни дърва, да не говоря, че не си познават и продуктите.
Току-що гледах рекламата на ПИБ. Уникална е - браво!!!
Не разбирам защо не се харесва на някои участници тук и защо я нападат - може би тези хора обичат да гледат как всички около тях са смачкани, без самочувствие и по този начин си задоволяват егото колко те са добре.
Нямам нито депозит там, нито акции!
мАсква не вярва на сълзи
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Защото прилича на онези реклами които се правят........ нали знаеш кога
+111
И на мен ми хареса рекламата....
И ми напомни на една друга запомняща се реклама....
М-тел като се осра.а с отношението към клиентите си, направиха едно голямо сърце със служителите си...Демек " много ви обичаме , останете с нас "....Вълнуващо,но късно....
Та и тази реклама е супер, направо правена от световна "погребална" агенция......
пп Педалчетата, дето ми анулираха акциите от "Бороспирт" да го ду.ат....
Не разбирам защо не се харесва на някои участници тук и защо я нападат - може би тези хора обичат да гледат как всички около тях са смачкани, без самочувствие и по този начин си задоволяват егото колко те са добре.
Защото прилича на онези реклами които се правят........ нали знаеш кога
Искат да купуват евтино, затова тролят предполагам.
Коментар