IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнение
    fantasy ама ти май наистина си живееш във фантазиите или си нямаш и понятие от финанси и банково дело. Банките, които могат да изплатят 8-10% от активите си за един ден в целия свят се броят на пръсти. Да не говорим, че изискванията за минимални нива на ликвидност в България са много по-високи от тези в Европа и САЩ.
    Не си длъжна да разбираш много от тези неща, но сме в специализиран форум и хората четат и ти се смеят. Не се излагай повече с такива неграмотни твърдения.

А това дали харесваш рекламата им или не си е въпрос на вкус. Мен лично ме кефи много и ми е ясно, че все ще има някой, на който нещо няма да му харесва, но не го афиширам и не се мрънкам.
    Е, ти явно се информираш основно от този "специализиран форум", което си личи и от поредното възпяване на мантрата за уникалната, галактическа дори, мощ на най-великата банка.
    В света може да се броят на пръсти тези, които могат да изплатят 10 на сто от активите си, но в България се броят на пръсти тези, които не могат. Няма как да ти го обясня, а и няма да ме изслушаш, камо ли да разбереш - все пак, ако си научил нещичко от "финанси и банково дело", то явно е ограничено до постовете на разни специалисти от форума.

Марков, това за раздвижването на цената беше забавно.

Груец, наистина ще те послушам.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      щом мислиш така
      Тука трябва да се обосновеш. В повечето случаи при продажба цената скача.
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Тоя вариант ще е добър за миноритарите, ще налее гориво в цената ....
        щом мислиш така

Коментар

• fantasy ама ти май наистина си живееш във фантазиите или си нямаш и понятие от финанси и банково дело. Банките, които могат да изплатят 8-10% от активите си за един ден в целия свят се броят на пръсти. Да не говорим, че изискванията за минимални нива на ликвидност в България са много по-високи от тези в Европа и САЩ.
          Не си длъжна да разбираш много от тези неща, но сме в специализиран форум и хората четат и ти се смеят. Не се излагай повече с такива неграмотни твърдения.

А това дали харесваш рекламата им или не си е въпрос на вкус. Мен лично ме кефи много и ми е ясно, че все ще има някой, на който нещо няма да му харесва, но не го афиширам и не се мрънкам.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            +111

Смятам, че КЗК, КФН и БНБ трябва да се самосезират!
            Ако не - аз ще ги сезирам!
            а ти къде видя, че се рекламира държавната помощ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Личното ми мнение е че ПИБ няма друг изход освен съвсем скоро да се продаде или някоя по-голяма банка да я погълне. Цеко рита канчето по склона прекалено дълго.
              Тоя вариант ще е добър за миноритарите, ще налее гориво в цената ....
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Айде , айде пък пишещите срещу ПИБ са служители у други банки или потенциални клиенти с отказани кредити....
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                  Ясно.Значи не си сигурен
                  Ахаааа, имаме победител! Чудех се кой фен на ПИБ ще напише поне два поредни поста, в които нищо не казва, но за сметка на това изглеждат мъдро.
                  Спирам да ви преча на любовта!

Коментар

• Има една поговорка : "Който много се хвали -не пали ..."

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                      Сигурен съм. Информацията за балансите на банките е публично достъпна. Ако не знаеш къде е - ще ти помогна.
                      Абе ти хубаво ще помогнеш, ама и отчета на КТБ за тримесечието на 2014г. беше фитка, а тя ква стана.На отчети вече не може да се вярва.
                      Last edited by andy2000; 03.10.2014, 15:44.

Коментар

Там е работата, че дори това не казват. Ако не беше помощта, нямаше да има банка и реклама. А те се бият в гърдите, че били силни и оцеляли.
                        що се хабиш - половината защитници на банката са на работа там или в обслужващата ги агенция (мога да ти ги назова по никове), а другата половина имат или депозити, или акции там, т.е. спориш със стена, а това е безсмислено.

Колкото до рекламата - тя със сигурност много напомня на една реклама с едни круши преди 15-на година. Попада под ударите поне на закона за защита на конкуренцията, особено с фразата: Първи сме и ще останем.

П.С. А наглостта на рекламата е безспорна, но това е традиционна Бг черта - колкото по-насран си, толкова повече врещиш, че или твоят г@з мирише на рози, или че тази кафеникава субстанция не е излязла от теб, а от някой друг. Нищо старо не е забравено....
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Личното ми мнение е че ПИБ няма друг изход освен съвсем скоро да се продаде или някоя по-голяма банка да я погълне. Цеко рита канчето по склона прекалено дълго.

Коментар

Сигурен съм. Информацията за балансите на банките е публично достъпна. Ако не знаеш къде е - ще ти помогна.
                            Ясно.Значи не си сигурен
                            Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mortagon Разгледай мнение
                              А я кажи коя друга банка би оцеляла при подобни тегления?!? Да, взели са едни пари, ще ги върнат и всичко е ОК. Аз не виждам никаква драма тук
                              Това, че не виждаш драма е очевидно.

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                                Сигурен ли си или си приказваш наизуст?

Коментар

X