IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    айде бе тук няма ли да пуснат една емисия привилегировани, за да позакърпят малко положението - стига с тая реклама, че ще ида и аз да си изтегля депозита вече!!!
    Има пуснати някакви облигации или на теб ти трябват още акции
    http://www.infostock.bg/infostock/co...itsionna-banka
    Дори има и на 12,75%, лихва
    http://www.investor.bg/novini-i-anal...t-1275-114368/
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от korker Разгледай мнение
      То не бяха реклами на банката, не бяха реклами на депозити за интилигентни хора, лихвите които предлагат са също на рекордно високо ниво за нашия пазар, дават около 4.5% за лева и евро на година. Лошото е, че явно ѝ трябват пари на банката, иначе едва ли ще пръскат толкова пари за реклами. Въпросът е защо ѝ трябват пари? Дали бизнесът фърка или има дупка за пълнене? Нали държавата вече напълни дупката им с 1.2млрд.лв.? Ако има и още за пълнене, няма да е добре.
      Сигурно им трябват. Още по сигурно е че искат да придърпат максимално парче от баницата когато почнат да плащат влоговете от КТБ.

Коментар

айде бе тук няма ли да пуснат една емисия привилегировани, за да позакърпят малко положението - стига с тая реклама, че ще ида и аз да си изтегля депозита вече!!!
        И Kak е положението, да не би да има отчет
        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

То не бяха реклами на банката, не бяха реклами на депозити за интилигентни хора, лихвите които предлагат са също на рекордно високо ниво за нашия пазар, дават около 4.5% за лева и евро на година. Лошото е, че явно ѝ трябват пари на банката, иначе едва ли ще пръскат толкова пари за реклами. Въпросът е защо ѝ трябват пари? Дали бизнесът фърка или има дупка за пълнене? Нали държавата вече напълни дупката им с 1.2млрд.лв.? Ако има и още за пълнене, няма да е добре.

Коментар

• айде бе тук няма ли да пуснат една емисия привилегировани, за да позакърпят малко положението - стига с тая реклама, че ще ида и аз да си изтегля депозита вече!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Barky Разгледай мнение
              Колеги, тук яко тролове са налазили с техните мнения от слухове. Ясно е кой иска бъркотия в сектора. Помислете малко, ако не сте тролове......

Прикачвам скрийн шот на потребителя:
              KOЙ
              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
                Защо смяташ че между КТБ и ПИБ има нещо общо?
                Вярно, че бизнес моделите им са много близки, но все пак тук банката е сравнително в началните етапи, за разлика от КТБ които минаха апогея.
                Историята с КТБ има общо с целият сектор което кара мен като инвеститор да се чудя дали има смисъл изобщо да се купуват акции на банки Видяхме какво стана с една друга група около една друга банка не в този списък на КТБ и ПИБ съответно с пълна сила това важи и за ПИБ.

Другото е че отчета на ПИБ в края на седмицата за мен ще е доста интересно четиво преди да реша дали да инвестирам тук.
                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Колеги, тук яко тролове са налазили с техните мнения от слухове. Ясно е кой иска бъркотия в сектора. Помислете малко, ако не сте тролове......

Прикачвам скрийн шот на потребителя:
                  Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
                    аз лично на 2.40 и под това бих я купувал тази банка стига нещата с КТБ да се оформят в каква посока ще вървят !
                    Защо смяташ че между КТБ и ПИБ има нещо общо?
                    Вярно, че бизнес моделите им са много близки, но все пак тук банката е сравнително в началните етапи, за разлика от КТБ които минаха апогея.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                      На колко да я чакам?
                      аз лично на 2.40 и под това бих я купувал тази банка стига нещата с КТБ да се оформят в каква посока ще вървят !
                      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
                        Намазахте ли ските тук
                        На колко да я чакам?

Коментар

• Намазахте ли ските тук

Коментар

• Другата седмица тази кащура ще издържи ли

Коментар

• Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнение
                              има го и момента, че още от памтивека ПИБ си е обект на
                              нападки.....ооооще като почнеш със срива дето дойде от БГ мама, ....който си го спомня.
                              ПИБ винаги са били по във фокуса на вниманието за разлика от КТБ
                              където беше ясно че държавата играеше осн роля. Пиб са по независими, но
                              ест и техните активи куцат - като почнеш с Ковачки 250млн, Кремиковци (Надин) 300млн, ОЦК 100тина, сега и Ремотекс за красота ..има сиг и още пропускам-т.е. едно 1 млрд заедно с дребни лоши кредити от активите висят де факто което си е доста. въпреки че на фона на 10млрд е ОК според мен
                              от др страна е важно да се гледа и това че се стараят да са иновативни и обслужването им е добро, което значи че въпроса не опира само до ...дай да превъртиме едни пари на наши хора, а се държат наистина като банка
                              просто гледна точка. не казвам за или против всеки си решава- акциите са си риск
                              имам си и ще ще проимам още ако решите
                              Малииии, аз си мислех, че съм единствения аматьор тук
                              Тези 10 млрд - за собствения капитал ли говориш или за привлечения ресурс ?
                              Last edited by Protokol; 17.10.2014, 20:07.
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• има го и момента, че още от памтивека ПИБ си е обект на
                                нападки.....ооооще като почнеш със срива дето дойде от БГ мама, ....който си го спомня.
                                ПИБ винаги са били по във фокуса на вниманието за разлика от КТБ
                                където беше ясно че държавата играеше осн роля. Пиб са по независими, но
                                ест и техните активи куцат - като почнеш с Ковачки 250млн, Кремиковци (Надин) 300млн, ОЦК 100тина, сега и Ремотекс за красота ..има сиг и още пропускам-т.е. едно 1 млрд заедно с дребни лоши кредити от активите висят де факто което си е доста. въпреки че на фона на 10млрд е ОК според мен
                                от др страна е важно да се гледа и това че се стараят да са иновативни и обслужването им е добро, което значи че въпроса не опира само до ...дай да превъртиме едни пари на наши хора, а се държат наистина като банка
                                просто гледна точка. не казвам за или против всеки си решава- акциите са си риск
                                имам си и ще ще проимам още ако решите

Коментар

Working...
                                X