IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За да не забравите моето отношение към собствениците на ПИБ, пак напомням.....
    Мутрите, които ми сиквестираха акциите от Бороспорт да го ....

Коментар

• Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
        Когато изтеглиха близо 1 млрд. лв. от банката акциите й поевтиняха до 2.601 лв. Днес са под тази стойност. Благодаря Ви колеги, дайте още, моля Ви
        На това някой му викат Тренд. Очевадно тренда е за надолу .

Приземяване ,приземяване ,приземяване ,както беше казал бай Тошо.

Коментар

Благодаря Ви колеги, дайте още, моля Ви
          Да не се задавиш скоро ТАТОвото !!!
          Last edited by ТАТО; 23.10.2014, 20:25.
          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Когато изтеглиха близо 1 млрд. лв. от банката акциите й поевтиняха до 2.601 лв. Днес са под тази стойност. Благодаря Ви колеги, дайте още, моля Ви
            Е, то и когато нямаше помен от банкова паника бяха 1,10, та тези идеи за търговия не са от най-достоверните...

Коментар

• Когато изтеглиха близо 1 млрд. лв. от банката акциите й поевтиняха до 2.601 лв. Днес са под тази стойност. Благодаря Ви колеги, дайте още, моля Ви

Коментар

• С тази разлика, че на милион и първия си свикнал и знаеш какво да очакваш
                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                  Загубата винаги е била част от обучението, не съм твърдял друго - мога да си позволя да загубя и 2-те
                  Както казват старите: Който се бои от Вурст, не ходи в Австрия.
                  pain is nothing but weakness leaving the body Успех ти желая, дано аналогиите не излязат верни, все пак философите винаги са твърдели, че ако едно нещо се случи 1 млн пъти подред, то няма никава гаранция, че ще се случи на милион и първия път Стана малко като милион и едно желания, но ти ще ме разбереш
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    нали знаеш лафа - лакомо дупе по 2 ги лапа и после кръв сере
                    Загубата винаги е била част от обучението, не съм твърдял друго - мога да си позволя да загубя и 2-те
                    Както казват старите: Който се бои от Вурст, не ходи в Австрия.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                      При акциите и депозитите има за всички
                      Имам и от 2-те, препоръки нямам за нищо!
                      нали знаеш лафа - лакомо дупе по 2 ги лапа и после кръв сере
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от педро леон Разгледай мнение
                        Чувал съм, че облигациите се предлагат свободно. При това със солидна отстъпка от номинала.
                        Предлагат се сега, преди не се предлагаха.
                        С конвертируемите облигации на други дружества е същото, всичко си се записва от мажоритаря.
                        “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                          Мислиш ли, че до облигациите са допуснати други, освен "свързани" лица? Аз не!
                          Чувал съм, че облигациите се предлагат свободно. При това със солидна отстъпка от номинала.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                            При акциите и депозитите има за всички
                            Имам и от 2-те, препоръки нямам за нищо!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Има пуснати някакви облигации или на теб ти трябват още акции
                              http://www.infostock.bg/infostock/co...itsionna-banka
                              Дори има и на 12,75%, лихва
                              http://www.investor.bg/novini-i-anal...t-1275-114368/

“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от korker Разгледай мнение
                                .. Лошото е, че явно ѝ трябват пари на банката, иначе едва ли ще пръскат толкова пари за реклами. Въпросът е защо ѝ трябват пари?
                                Хем пръскат пари, хем им трябват, не ли пък на 4,5% лихва

Коментар

Working...
                                X