IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
    Жека, от коя дата е публикацията в ТР да разгледам, или кажи фирмата, ако искаш можеш и морзовата азбука да използваш
    Кристъл асет мениджмънт

Коментар

• ще е голям секс в понеделник
      всички продали препикани камилчета ще вият от ужас, усещам аз.
      Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Значи ли това че продалите са се прецакали ? Логично следващия въпрос е дали статията предизвикала тази мини паника не е поръчкова ? За сведение не съм продавал и не съм купувал днес , купих си предния път на 2.55 да допълня едни други които съм ги купувал на 11.7лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение

Имах малко вътрешна информация още преди няколко месеца, но предвид сегашната паника по всички фронтове ВЕЧЕ нямам съмнения.

Успех и лека вечер !
          3,2,1...

Коментар

• Имах малко вътрешна информация още преди няколко месеца, но предвид сегашната паника по всички фронтове ВЕЧЕ нямам съмнения.

Успех и лека вечер !

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
              Абе вие нормални ли сте?
              Поствам линк от ТР за оперативна дейност на банката и го триете?
              Какъв е проблема, че ПИБ е отпуснала кредит за $ 28 млн.
              Банков надзор ли сте, та да прецените че информацията е опасна за банката?
              Жека, от коя дата е публикацията в ТР да разгледам, или кажи фирмата, ако искаш можеш и морзовата азбука да използваш
              Не-заслужил инвеститор

Коментар

Къде по-достоверен източник от ТР и накрая - гума...
                Най-смешното в случая е, че цялото това триене генерира ДВОЙНО по-голяма паника и напъване на сивото вещество в посока нови фалити. Грам не им разбирам логиката, но щом така здраво се трие явно бая са ги подковали завалиите.

Брех. Избягахме от комунизма, за да може сега да ни пере цензурата на капитализма. :

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  ами и да е опасна, ако е истина, мястото й е тук
                  снощи ми изтриха 2 линка за дела срещу Уни .... при това спечелени, т.е. Съдът е признал своеволията, но модераторът не признава
                  Къде по-достоверен източник от ТР и накрая - гума...

Коментар

Абе вие нормални ли сте?
                    ами и да е опасна, ако е истина, мястото й е тук
                    снощи ми изтриха 2 линка за дела срещу Уни .... при това спечелени, т.е. Съдът е признал своеволията, но модераторът не признава

Коментар

• Абе вие нормални ли сте?

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                        – Интересно ми е защо днешните продавачи са купили навремето акции на ПИБ. Какво са знаели за банката и какво се е променило за тях.
                        Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                        – Само да не ни питат и нас същото след време!
                        Това бе оригинално...
                        Vanitas vanitatum...

Коментар

• Аахх объркал съм ви.

"XY
                          Това съобщение беше изтрито от X_Y. Причина: Непотвърдена информация."

Много ху...не е на хубаво

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000
                            Чакаме официално инфо на сайта на ПИБ.
                            значи последни ще разберете...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                              Всъщност кво стаа тука - некво вътрешно инфо ли е цъфнало, та се хързулва накъде Цариград?!?
                              Само 5% бре, положението е пУТ кУнтрол!

Коментар

Ако не греша в телешкия сайт излезнало било ИНФО...То наистина за всяко подобно ИНФО - еми по-добре да не пазарят тук...
                                Нямам препоръки!
                                Съвсем нормално е да се очаква....
                                (Изтрита същината на мнението!!!)
                                Last edited by Вълчо-34; 28.11.2014, 18:31.
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X