If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сега ако кажа, че часът е 15.41 и ми се пие бира примерно, това трябва ли да се потвърди от мен официално с чаша в ръка и часовник в другата или не е по темата?
Признава се ако в едната ръка държиш празна чаша, а в другата отхапано кифте.
Горе долу като политиката на някои банки....
дори и тъй наречените слухове също са новини сами по себе си,затова ми се струва странно точно в този форум да има такава бясна цензура,според мен много се надценяваме,че точно ние с някое мнение може да бутнем която и да е било банка
Не, не може да коментирате всякакви неща. Всеки може да каже нещо. Може само официална информация. Спирам да спамя, ще помоля и другите да не го правят. Темата не е за да се обсъжда свободата на словото.
Сега ако кажа, че часът е 15.41 и ми се пие бира примерно, това трябва ли да се потвърди от мен официално с чаша в ръка и часовник в другата или не е по темата?
ХА!!! ХА ХА ХА ХА ХА... НАПРАВО МЕ РАЗБИ... Ама и това не е по темата...
Не, не може да коментирате всякакви неща. Всеки може да каже нещо. Може само официална информация.
Спирам да спамя, ще помоля и другите да не го правят. Темата не е за да се обсъжда свободата на словото.
Дайте линк от сайта на ПИБ за подобни новини или опровержения.
В един сайт казали, че някой бил казал..
Едно въпросче само - не го изтривайте PLEASE!!!
Ако чакаме новини от сайта на ПИБ няма ли да е късно?
Форума не е ли място да се коментират всякакви новини и съответно да се отхвърлят и опровергават неправилните?
Дайте линк от сайта на ПИБ за подобни новини или опровержения.
В един сайт казали, че някой бил казал....
От сайта на ПИБ?
Това е все едно юни месец да чакахме новини от сайта на КТБ докато се извиваха опашките пред банката и по телевизиите даваха опашките на живо.
Не се заяждам, само смятам че се прекалява с цензурата.
А уж имало било свобода на словото. Може, ама някъде на друго място ще да е било.
Цитат:
Това съобщение беше изтрито от X_Y. Причина: Непроверена информация, в непроверени медии не се коментира.
Аз имам един въпрос, ако може де.
Коя информация се води проверена?
Може ли един списък да качите с проверените медии, които са разрешени за цитиране?
Не за друго, но поне да знаем кои медии се ползват с доверие и кои не са надеждни
Навремето, поне имаше опорни точки
Аз като гледам са трили мнения само на редовните тролове дето плюят по банката. Сигурно са измислили нови лъжи, за разпространяване. Все пак Инвестор си проверяват информацията и им е под реномето да остава да се ширят лъжи из форума.
Коментар