IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
    Всъщност кво стаа тука - некво вътрешно инфо ли е цъфнало, та се хързулва накъде Цариград?!?
    Ако не греша в телешкия сайт излезнало било ИНФО...То наистина за всяко подобно ИНФО - еми по-добре да не пазарят тук...
    Нямам препоръки!
    Last edited by X_Y; 28.11.2014, 17:15.

Коментар

• Всъщност кво стаа тука - некво вътрешно инфо ли е цъфнало, та се хързулва накъде Цариград?!?
      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
        Сега ако кажа, че часът е 15.41 и ми се пие бира примерно, това трябва ли да се потвърди от мен официално с чаша в ръка и часовник в другата или не е по темата?
        Признава се ако в едната ръка държиш празна чаша, а в другата отхапано кифте.
        Горе долу като политиката на някои банки....
        И това ще мине ...

Коментар

• дори и тъй наречените слухове също са новини сами по себе си,затова ми се струва странно точно в този форум да има такава бясна цензура,според мен много се надценяваме,че точно ние с някое мнение може да бутнем която и да е било банка

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
            Не, не може да коментирате всякакви неща. Всеки може да каже нещо. Може само официална информация.
            Спирам да спамя, ще помоля и другите да не го правят. Темата не е за да се обсъжда свободата на словото.
            Уффф, най- после.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
              Сега ако кажа, че часът е 15.41 и ми се пие бира примерно, това трябва ли да се потвърди от мен официално с чаша в ръка и часовник в другата или не е по темата?
              ХА!!! ХА ХА ХА ХА ХА... НАПРАВО МЕ РАЗБИ... Ама и това не е по темата...

Коментар

• Сега ако кажа, че часът е 15.41 и ми се пие бира примерно, това трябва ли да се потвърди от мен официално с чаша в ръка и часовник в другата или не е по темата?

Коментар

• Не, не може да коментирате всякакви неща. Всеки може да каже нещо. Може само официална информация.
                  Спирам да спамя, ще помоля и другите да не го правят. Темата не е за да се обсъжда свободата на словото.
                  रादोस्त

Коментар

• Дайте линк от сайта на ПИБ за подобни новини или опровержения.
                    В един сайт казали, че някой бил казал..

Едно въпросче само - не го изтривайте PLEASE!!!

Ако чакаме новини от сайта на ПИБ няма ли да е късно?
                    Форума не е ли място да се коментират всякакви новини и съответно да се отхвърлят и опровергават неправилните?
                    Last edited by asde; 28.11.2014, 16:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
                      Дайте линк от сайта на ПИБ за подобни новини или опровержения.
                      В един сайт казали, че някой бил казал....
                      От сайта на ПИБ?
                      Това е все едно юни месец да чакахме новини от сайта на КТБ докато се извиваха опашките пред банката и по телевизиите даваха опашките на живо.
                      Не се заяждам, само смятам че се прекалява с цензурата.
                      А уж имало било свобода на словото. Може, ама някъде на друго място ще да е било.

Коментар

• Дайте линк от сайта на ПИБ за подобни новини или опровержения.
                        В един сайт казали, че някой бил казал....
                        रादोस्त

Коментар

• ей, баси - пак са трили тука преди да прочета за к'во е цялата патърдия днес
                          До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Цитат:
                            Това съобщение беше изтрито от X_Y. Причина: Непроверена информация, в непроверени медии не се коментира.

Аз имам един въпрос, ако може де.
                            Коя информация се води проверена?
                            Може ли един списък да качите с проверените медии, които са разрешени за цитиране?
                            Не за друго, но поне да знаем кои медии се ползват с доверие и кои не са надеждни
                            Навремето, поне имаше опорни точки

Коментар

• Аз като гледам са трили мнения само на редовните тролове дето плюят по банката. Сигурно са измислили нови лъжи, за разпространяване. Все пак Инвестор си проверяват информацията и им е под реномето да остава да се ширят лъжи из форума.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                Интересно ми е защо днешните продавачи са купили навремето акции на ПИБ. Какво са знаели за банката и какво се е променило за тях.
                                Само да не ни питат и нас същото след време!

Коментар

Working...
                                X