IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    Е поне стана ясно, че долният постер работи в ПИБ. Шубето е голямо нещо, на амбразурата от сутринта.

Няма препоръка.
    после разказвай, че нямаш сестра нали така?
    не работя в ПИБ, работя за ПИБ. Имам доста акции, депозити, а също така и кредити.
    Бъфет пие на обществени места кока кола, един вид прави безплатен маркетинг. аз вярвам на избора ми къде да инвестирам парите си. дотук с приказките от моя страна.
    няма да падна на твоето ниско ниво и да направя селския извод във форума, че ти работиш за някоя от т.нар стабилни банки. щото е селско и много ефтино. то кат няма какво друго да кажеш - атакуваш по бездарен начин. виж бастун, времето ще покаже и тогава ще те подсетя за твоите постове. щот още следващата седмица акцийката ще удари тройчица и тогава къде ще се скриеш ти? щот сигурно те е яд, че не напазарува в петъчната промоцийка, нале?
    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от oiling the gears Разгледай мнение
      Абе и на мен един извънземен ми каза, че идва краят на света... Ама наистина, той няма интерес да ме лъже. Вервайте ми Стига сте се чудили каква сензация да измисляте и да спекулирате. То вече стана очевадно, отвън искат да ни раздрусат, за да ни изкупят бизнеса за без пари и да изнасят печалбите навън.
      Измислям си сензации казваш? И затова си ГУБЯ времето да пиша, белким блесне нещо в главата на стадото. Ми ОК. Право напред и все по осевата линия.

И поне за едно си прав. Отвън ни друсат, но парите остават за родната олигархия. Просто интересите на друсачите съвпаднаха с интересите на лапачите у нас. Затова и ЕС няма да налее и един евро цент, когато затънем до уши в лайната, които родната олигархия забърка.

Приятен уикенд на всички !

Коментар

• Е поне стана ясно, че долният постер работи в ПИБ. Шубето е голямо нещо, на амбразурата от сутринта.

Няма препоръка.
        Custodite sortem vestram

Коментар

• браво, точно така. благодарение на такива селски тарикати и бездарници като равния, мисирката и още куп други дето плюят срещу тази банка аз ще мога да правя пари. благодаря ви!

равния ми пее, че банката немала проблем с ликвидността но имала с качеството на портфейла си. знаете ли какво е интересното тук? че те не пеят срещу всички останали банки. с малки изключения като алианцбанк или айенджи и бнп париба, останалите банки са насрали едни големи кафеви...кебапчета. която и да хванете - като почнете от райфайзен - затва оня змей андреев беше изхвърлен като мръсно коте, схемите на вЕликата булбанк - пак в капитал как дават кредит за десетки милиони евра на фирма регистрирана миналата седмица, ОББ - дет черепа отвляка едни 80-100 милиона и цялото корпоративно банкиране си замина, ДСК - където пак корпоративно се осраха като за световно и сега не мога да намеря нито един познат там щот всички са уволнени и напуснали, абе какво знаете вие изобщо.

Но браво, браво, продължавайте нататък, аз ще си пълня и ще си слагам паричките там на висока лихва. В един момент като и вие видите истината в очичките - ще ви засърбят ръчичките и точно тогава батко на вас ще продава, и тогава пустата му алчност ще ви е изпращяла акъла и всяка мисъл за проблем ще ви се е изпарила от простата глава. Защото дребни селски душички истинската риба се лови в мътни води. Затова Бъфет когато беше окото на тайфуна купуваше като луд банкови акции и тогава всички му се смяха. Сега точно тези дет се смяха неловко се обръщат на другата страна щот батко ви Бъфет за пореден път им показа откъде изгрява луната. та така и вие - мучете, вийте, ревете, стенете, пишете, колкото повече, толкова повече ще ви боли гъза после.
          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
            Ще ви кажа нещо и моля да го приемете напълно сериозно. Не правя никакви опити за всяване на паника или каквото и да е било друго. Помощ от ЕС, каквото и да последва от тук нататък, НЯМА да има ! И за това се говореше в определени кръгове на Запад още преди месеци. Не го вярвах, но все повече се замислям, че тези хора нямаха никакво основание да ме лъжат. Щото хората там са наясно какви ги върши родната олигархия и не са идиоти да продължават да им пълнят джобовете.

От всичко това е редно да разберете, че заложената с КТБ бомба рано или късно ще избухне и НАЙ–ВЕРОЯТНО това е било умишлено и целенасочено търсене действие, в което участваше цялата т.нар "държава" с т.нар. си "органи". Липсата на каквато и да е било ответна гражданска реакция, говори както за пълна и целенасочена дезинформация, така и за липсата на каквото и да е било сиво вещество в главите на т.нар. население в България.
            Абе и на мен един извънземен ми каза, че идва краят на света... Ама наистина, той няма интерес да ме лъже. Вервайте ми Стига сте се чудили каква сензация да измисляте и да спекулирате. То вече стана очевадно, отвън искат да ни раздрусат, за да ни изкупят бизнеса за без пари и да изнасят печалбите навън.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
              На какво командно дишане са като работят, генерират печалби и плащат данъци. Нито БНБ нито Правителството могат да ги финансират както е в ЕС с ЕЦБ, за да ги държат на командри дишане. Прави разлика с ЕС, защото там като свирне някоя банка и получава веднага кеша с ТИРове от ЕЦБ на 0,15%. При нас е къде къде по-сложно от ЕС и изискванията са по-високи.
              Ще ви кажа нещо и моля да го приемете напълно сериозно. Не правя никакви опити за всяване на паника или каквото и да е било друго. Помощ от ЕС, каквото и да последва от тук нататък, НЯМА да има ! И за това се говореше в определени кръгове на Запад още преди месеци. Не го вярвах, но все повече се замислям, че тези хора нямаха никакво основание да ме лъжат. Щото хората там са наясно какви ги върши родната олигархия и не са идиоти да продължават да им пълнят джобовете.

От всичко това е редно да разберете, че заложената с КТБ бомба рано или късно ще избухне и НАЙ–ВЕРОЯТНО това е било умишлено и целенасочено търсене действие, в което участваше цялата т.нар "държава" с т.нар. си "органи". Липсата на каквато и да е било ответна гражданска реакция, говори както за пълна и целенасочена дезинформация, така и за липсата на каквото и да е било сиво вещество в главите на т.нар. население в България.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Извинявай, ама защо поставяш знак за равенство между ПИБ и държавата?

Моето скромно мнение е, че след това което стана с КТБ фалита на държавата е само въпрос на време. Споменаването на една или друга банка поименно не променя нещата. Всички тези банки са на командно дишане. Не само в БГ е така. В цялото ЕС е така!
                На какво командно дишане са като работят, генерират печалби и плащат данъци. Нито БНБ нито Правителството могат да ги финансират както е в ЕС с ЕЦБ, за да ги държат на командри дишане. Прави разлика с ЕС, защото там като свирне някоя банка и получава веднага кеша с ТИРове от ЕЦБ на 0,15%. При нас е къде къде по-сложно от ЕС и изискванията са по-високи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita
                  ИЗВИНЯВАЙТЕ ГОСПОДА, ЧЕРВЕНОТИКВЕНОВЦИ, АМА ВИЕ ИСКАТЕ НАЙ-НАГЛО ДА ФАЛИРАТЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДЪЖАВАТА.
                  Извинявай, ама защо поставяш знак за равенство между ПИБ и държавата?

Моето скромно мнение е, че след това което стана с КТБ фалита на държавата е само въпрос на време. Споменаването на една или друга банка поименно не променя нещата. Всички тези банки са на командно дишане. Не само в БГ е така. В цялото ЕС е така!
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Е пропуснал си някои има още за панделата освен тия
                    По банките е тази света троица. Може и гнусната СВИНЯ ПЕЕФ да влезе да прави компания на марионетките си. Цецо мустако и той при тях да се поръчват у килията.
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist
                      Най-накрая някой да каже истината. Вместо да ни трият коментарчетата по форумите КУТЕВ В ЗАТВОРА БЕ!!!!!!! ВЕДНАГА! ИСКРОВ - И ТОЙ В ЗАТВОРА„ АМА ВЕДНАГА. И ЦАЦАРОВ И ТОЙ В СОФИЙСКИЯ БЕ МАЙКА!!!
                      Е пропуснал си някои има още за панделата освен тия

Коментар

• http://bnt.bg/predavanyia/panorama/o...1-noemvri-2014
                        Янаки Стоилов
                        след 24:00
                        и след 28:40

Коментар

• аз пък се учудвам какъв малък отзвук има ,никъде не се пише,медиите на пеевски пускат опровержения,без да са пуснали на какво точно,навсякъде се трие,незнайно защо,та ако има поръчка имам чувството,че тя е да се крие,лъже и маже

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
                            Значи ли това че продалите са се прецакали ? Логично следващия въпрос е дали статията предизвикала тази мини паника не е поръчкова ? За сведение не съм продавал и не съм купувал днес , купих си предния път на 2.55 да допълня едни други които съм ги купувал на 11.7лв.
                            То е ясно че е поръчкова. И всички дето се напъват да я постват отново и отново играят по свирката на поръчителите. На човек му трябва само да се замисли що точно сега пуснаха статийката и ще си отговори на въпроса поръчкова ли е или не.

Иначе това което на мен ми е изключително забавно е как прасчовите медии не издадоха и звук днес Ако някой се чуди кой с кого играе, тия действия говорят повече от хиляда разследвания.

Коментар

• бахти тия си увеличиха печалбицата 8 пъти с едно действие в един ден...

както вече казах секса в понеделник е гарантиран, ГАРАНТИРАН

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                                Кристъл асет мениджмънт
                                Хм, интересно http://www.capital.bg/biznes/kompani...na_dulgove_na/
                                Не-заслужил инвеститор

Коментар

Working...
                                X