Първоначално изпратено от cymru
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
Имах малко вътрешна информация още преди няколко месеца, но предвид сегашната паника по всички фронтове ВЕЧЕ нямам съмнения.
Успех и лека вечер !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеАбе вие нормални ли сте?
Поствам линк от ТР за оперативна дейност на банката и го триете?
Какъв е проблема, че ПИБ е отпуснала кредит за $ 28 млн.
Банков надзор ли сте, та да прецените че информацията е опасна за банката?Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеКъде по-достоверен източник от ТР и накрая - гума...
Брех. Избягахме от комунизма, за да може сега да ни пере цензурата на капитализма.:
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеами и да е опасна, ако е истина, мястото й е тук
снощи ми изтриха 2 линка за дела срещу Уни .... при това спечелени, т.е. Съдът е признал своеволията, но модераторът не признава
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеАбе вие нормални ли сте?
Поствам линк от ТР за оперативна дейност на банката и го триете?
Какъв е проблема, че ПИБ е отпуснала кредит за $ 28 млн.
Банков надзор ли сте, та да прецените че информацията е опасна за банката?
снощи ми изтриха 2 линка за дела срещу Уни .... при това спечелени, т.е. Съдът е признал своеволията, но модераторът не признава
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение– Интересно ми е защо днешните продавачи са купили навремето акции на ПИБ. Какво са знаели за банката и какво се е променило за тях.Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение– Само да не ни питат и нас същото след време!Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеВсъщност кво стаа тука - некво вътрешно инфо ли е цъфнало, та се хързулва накъде Цариград?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеАко не греша в телешкия сайт излезнало било ИНФО...То наистина за всяко подобно ИНФО - еми по-добре да не пазарят тук...
Нямам препоръки!
(Изтрита същината на мнението!!!)Last edited by Вълчо-34; 28.11.2014, 18:31.И това ще мине ...
Коментар
Коментар