Що стана с Потока?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
https://e-fibank.bg/, https://my.fibank.bg/ тези не ми ги отваря, не вярвам да е само в моя "телевизор" проблема. Пробвах и през VPN от 2-3 други държави
Коментар
-
Не се създава доверие като се затварят очите за недоверието или като се прави скапан кризисен ПР. Кризисния ПР навява впечатление за криза. Това което трябва да направи БНБ е да направи пълна проверка и да излезе с резултатите от нея. Като точка по точка се опишат всички проблеми които е видяла. Да си застане с името така да се каже - не че името и вече значи нещо.
И ако не открие нищо нередно - а в последствие се окаже че има такова и че е трябвало и можело да бъде открито шефа на надзора да полежи в затвора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Инертен Разгледай мнениеrip, чакай сега, кои са тия, че да искат проверки без реално да имат доказателства. Примерно ти имаш фирма и аз подавам през 2 месеца сигнали, че окриваш данъци ама нямам доказателства, а просто не ме кефиш. Това означава ли, че НА трябва да ти късат гащите от проверки всеки път като им свирна?
А при така зададения пример - да. Правят се проверки за пушене по кафетата? Също така са се правили стотици проверки по сигнали на репортери в други области не виждам какъв е проблема и тук да се спази статистиката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЩо бе? Виж кви акули е изклатила банката
Затова им се кефя.
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеМного ми е космат нета в хотела тук в тая шибана държава на 2000 километра от София, та неам нерви да ровя в ТР. Ти как си обясняваш факта, че прокуратурата е сезирана от самата банка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнениеЗа какво браво? Нищо интересно не намирам?He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеТова са 50 млн евро, не 500к.Поразцъкай фирмите в ТР да видиш за какво става въпрос.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеНе, просто служителят (може би са няколко) е чопнал рушветче за да си затвори очите. Лъвският пай е отишъл при мошениците, както си му е реда. Иначе не мога да си обясня историята - ако беше някой от Управителния съвет - нямаше да сезират прокуратурата. Просто са били ужилени и сега ги е срам да си признаятСлучва се и в най-добрите семейства ...
Банките по принцип гледат да не говорят много за ужилванията на които понякога стават жертви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеАпропо, дяловото участие в компанията купила земите 50/50 Газпром/България ли е или?
Малииии
Браво на ПИБ
Коментар
Коментар