Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеКато цяло тенденцията е такава. Със или без КТБ лихвите по депозити щяха да падат и ще продължат да го правят. Да не забравяме, че от лятото насам всички банки, без изключение, сериозно увеличиха таксите си и продължават да "оптимизират" персонала си (заради електронното банкиране). Все пак има един ФГВБ, който трябва да връща едни пари на държавата. Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tonibg Разгледай мнениеАми повечето банки май така направиха, вдигнаха лихвите за да привлекат парите от КТБ и сега тихомълком ги намаляватVanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеНормално! Пестим ст'инки за връщане на ликвидната подкрепа...Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЛихвени проценти на годишна база за физически лица
левове евро Лихвен процент* Лихвен бонус**
0 - 19 999.99
0 - 9 999.99
2.80 0.40
над 20 000 над 10 000
2.80 0.80
Нормално! Пестим ст'инки за връщане на ликвидната подкрепа...Не е препоръка!
Last edited by Чичо Манчо; 16.01.2015, 14:41.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеЕеее ти ако си новобранец аз съм направо киртак с мойте 100 поста
След като и за "киртак" знаеш, не съм сгрешил!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеЖив и здрав!
Сложил си нахилена муцуна и явно си готин и майтапчия, но аз все пак да си кажа:
Предложението ми беше само предложение, без грам назидателност или заяждане.
И двамата сме новобранци.... в този форум трябва да се навъртят едно поне 5000 мнения и едва тогава се издава кетап, че приносителят му може да гълчи новите и при необходимост да ги ръфа
Дотогава ще носим чантите на старите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеСлуашам Начев
даже сега го пробвах
и работи
Мерси
Сложил си нахилена муцуна и явно си готин и майтапчия, но аз все пак да си кажа:
Предложението ми беше само предложение, без грам назидателност или заяждане.
И двамата сме новобранци.... в този форум трябва да се навъртят едно поне 5000 мнения и едва тогава се издава кетап, че приносителят му може да гълчи новите и при необходимост да ги ръфа
Дотогава ще носим чантите на старите
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеМито, без настояване, само предложение.
При цитиране (отговор, реакция) на чуждо мнение, отиваш на съответния пост на колегата и кликаш върху бутона "цитат", който се намира в долната дясна страна. Появява ти се съответен прозорец и там пишеш. Така мненията ти стават по-разбираеми дори и за по-тъпите, които може и да принадлежа, но тук се зверих известно време и не разбирах написаното.
даже сега го пробвах
и работи
Мерси
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
По голяма придобивка от това първа да напуснеш кораба има ли?
При цитиране (отговор, реакция) на чуждо мнение, отиваш на съответния пост на колегата и кликаш върху бутона "цитат", който се намира в долната дясна страна. Появява ти се съответен прозорец и там пишеш. Така мненията ти стават по-разбираеми дори и за по-тъпите, които може и да принадлежа, но тук се зверих известно време и не разбирах написаното.
Коментар
-
Здравейте,
Бих желала да попитам освен основната заплата има ли в банката някакви социални придобивки - купони за пазаруване, допълнително здравно осигуряване,пари за дрехи, социални на ден за храна, транспорт или карта за градския транспорт, премии , бонус ,коледни и др
Благодаря за отговора предварително
По голяма придобивка от това първа да напуснеш кораба има ли?
Коментар
-
За социалните придобивки в ПИБ банка ? София
Здравейте,
Бих желала да попитам освен основната заплата има ли в банката някакви социални придобивки - купони за пазаруване, допълнително здравно осигуряване,пари за дрехи, социални на ден за храна, транспорт или карта за градския транспорт, премии , бонус ,коледни и др
Благодаря за отговора предварителноLast edited by нора; 11.01.2015, 11:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеААА , за банките или добро или нищо !!!
-" Делът на лошите кредити скочи рязко до 24,8% през ноември
Скокът идва след изключване на данните за фалиралата КТБ, чийто дял очевидно е бил доста под средния за сектора"
http://www.investor.bg/
Това го писаха капиталци още преди година и нещо. Нали сам разбираш, че доста трудно ще се постигнат тези стойности извън хартиените отчети. Та нищо изненадващо или неочаквано. Просто данните, които изкривяваха пазара вече ги няма.
Коментар
Коментар