If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А не е ли още по странно, че точно днес излиза този доклад, в деня на търга за правата на банката ? Удобно извинение да не се случи увеличението на капитала ! Удобно извинение и за правителството, като кажат, че не ние не искаме да влезем в еврозоната, а ЕЦБ не ни иска там !
Ама още ли има някой който вярва че ще има увеличение ?
И днес правителството прие 9% ДДС случайност, не мисля !
А не е ли още по странно, че точно днес излиза този доклад, в деня на търга за правата на банката ? Удобно извинение да не се случи увеличението на капитала ! Удобно извинение и за правителството, като кажат, че не ние не искаме да влезем в еврозоната, а ЕЦБ не ни иска там !
Защо ме питаш мен. Не аз трябва да отговарям, а БМБ и Горанов. Ако питаш мен отдавна трябваше да сме в Еврозоната, да сме подали още преди 10 г. Техен е гафът, че толкова късно кандидатстваме, да се надяваме и кръстим да го оправят.
Хари, какво станА? Ще има ли влизане в еврозоната, или няма да има??
Защо ме питаш мен. Не аз трябва да отговарям, а БМБ и Горанов. Ако питаш мен отдавна трябваше да сме в Еврозоната, да сме подали още преди 10 г. Техен е гафът, че толкова късно кандидатстваме, да се надяваме и кръстим да го оправят.
Решението за прием е и политическо, както и за Шенген..Как да ни вярват, когато всеки ден гърмят сигнали за корупция..
ЖАЛКО , ЧЕ НИ С ТЕЗИ КРАДЛИВИ СВИНЕ СМЕ ВСЕ ПОСЛЕДНИ В ЕС..
Да не бъркаме влизане в Чакалнята за две години и влизане в Еврозоната. Нали затова има две години. Някои почнаха да продават, дано не са вътрешнярите.
"Заключението на ЕЦБ е, че правната рамка у нас все още не е в пълно съответствие с всички изисквания за приемане на еврото."
Не би трябвало, ако са коректни към нас. Все пак повечето страни-членки не отговарят на Маастрихтските критерии, а и е смешно да ни отрежат, защото имаме ниски лихви и вдигане на разходите за труд...
Коментар