Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Този дълг не е споменат в "оня", "обозримия" проспект и в политиките, ерго приказката за него не дава възможност да те наплюят и да те обявят за тъп.
Пък като кажеш някому: - ти си тъп, моментално се реализира един процес на лично и относително израстване. Как да не му кеф на субекта?!
Били казали някога за обозримото бъдеще. Аз си мисля, че вече обозримото бъдеще мина

Те хората дори края на историята обявиха, ние сме се вторачили в някаква обозримост.
Няма да се намери дефиниция на обозримост, ама аз, ей така юнашки ще рекна, че не иде обозримостта да е по-дълга от средносрочността.
Поради което ние пак тъпо ще продължим да си питаме за дивиденти.
Подкрепям Protokol, нямам нищо против да съм тъп и аз, ама поне няма да съм формалист. Ей тук много удачна приказка е сложил по-долу Чичо Манчо:
Не е нужно да го обявяват. Достатъчно е да видим, че са ликвидирали облигациите. Това ще е ясен знак, че политиката за неразпределяне на дивиденти е на път да се промени. В момента тези облигации се явяват един вид "привилигировани акции" с гарантиран дивидент, които обаче не се търгуват свободно. Песимист съм, че тази промяна ще се случи скоро, ако изобщо някога се случи...
Ама, !!!! нито дума не е обелена за облигационерите.
Значи там може!
Ще го минем по тоя параграф, че да не влизаме в някакви формални противоречия с вече заявени статегически ценности
И онези (дребните) няма да смеят да кажат и "гък", щото ведната ще се намери някой, дето ще рече: Ти си просто един нечетящ тъпак!
Коментар