Първоначално изпратено от Roanoke
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
Ми закрии я !
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
Ми закрии я !тряА се мрънка и роптае, не става иначе
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Roanoke Разгледай мнение
Колега, и аз съм в подобна ситуация. От Август 2016 тази бамчица ми начислява такса от 2лв/месец за сметка, която не ползвам.
Коментар
-
Колега, и аз съм в подобна ситуация. От Август 2016 тази бамчица ми начислява такса от 2лв/месец за сметка, която не ползвам.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от nikolov Разгледай мнениеИмал съм дебитна карта в ПИБ през 2005 г., която нито съм търсил, нито съм използвал след като е изтекла вероятно 2006 или 2007 г. Отивам аз онзи ден и служителка на банката ми обяснява, че дължа 25 лв. такси за поддръжка на разплащателната сметка, към която е издадена дебитната карта. Представяте ли си, хората решили преди 2-3 години да събират такси (по левче на месец тъкмо за последните две години 24 лв.) и взели някакви „мъртви сметки“ отпреди 10-15 г. да им начисляват такси. Интересно ми е тези „несъбрани вземания“ къде ги отчита банката във финансовите си отчети?
На този адрес (http://cio.bg/6182_migraciyata_na_os...abotata_na_pib) пише, че към 2014 г. ПИБ имат 1,4 млн. сметки и над 960 хил. активни клиенти. Това значи ли, че разликата от 440 000 сметки са точно „мъртви сметки“ … по 25 лв. = 11 000 000 лв.?
Може ли някой да ми обясни къде във финансовите си отчети банката отразява тези "несъбрани вземания" и какви са шансовете да си ги събере?
Коментар
-
Имал съм дебитна карта в ПИБ през 2005 г., която нито съм търсил, нито съм използвал след като е изтекла вероятно 2006 или 2007 г. Отивам аз онзи ден и служителка на банката ми обяснява, че дължа 25 лв. такси за поддръжка на разплащателната сметка, към която е издадена дебитната карта. Представяте ли си, хората решили преди 2-3 години да събират такси (по левче на месец тъкмо за последните две години 24 лв.) и взели някакви „мъртви сметки“ отпреди 10-15 г. да им начисляват такси. Интересно ми е тези „несъбрани вземания“ къде ги отчита банката във финансовите си отчети?
На този адрес (http://cio.bg/6182_migraciyata_na_os...abotata_na_pib) пише, че към 2014 г. ПИБ имат 1,4 млн. сметки и над 960 хил. активни клиенти. Това значи ли, че разликата от 440 000 сметки са точно „мъртви сметки“ … по 25 лв. = 11 000 000 лв.?
Може ли някой да ми обясни къде във финансовите си отчети банката отразява тези "несъбрани вземания" и какви са шансовете да си ги събере?
Първа инвестиционна банка предлага банкови услуги на частни и корпоративни клиенти както в страната, така и на Балканите. Тя е третата по големина банка в България с над 200 клона, 600 ATM устройства, над 960 хил. активни клиенти и над 1,4 милиона сметки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМного вяла днес търговийката тук, мислите ли че е повлияло намерението на менажерията да отдели 10 милионки за бонуси!?!?))))) Надяваме се Ентусиазма да не се е изчерпал))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнениеЯ споделете .. въпроса ми е малко глуповат ....
ако се замъкна на събранието на акционерите на 29 Май .. освен лична карта трябва ли да нося нещо друго, за да ме допуснат .... ( нали не искат разписка от централен депозитар например ?? )
- 1 like
Коментар
-
Я споделете .. въпроса ми е малко глуповат ....
ако се замъкна на събранието на акционерите на 29 Май .. освен лична карта трябва ли да нося нещо друго, за да ме допуснат .... ( нали не искат разписка от централен депозитар например ?? ) ....... Благодаря за отговора от стана на Иван Давидов ..Last edited by sirFaith; 24.04.2017, 22:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Батя, би ли споделил според теб кой натиска Хим и ЦКБ?
Не знам кой е, но и не ми дреме особено. Знаеш че моя хоризонт на инвестиция не е 1-2 месеца, така че това задържане не ме притеснява. Напротив, гледам да се възползвам от ситуацията..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Прав си донякъде, но пък не отчиташ нещо друго. Лошите кредити и провизиите за тях в банковия сектор намаляват доста. Съвсем нормално е и при ПИБ да се случва това.. дори самия мениджмънт го загатва.. Така че нищо чудно да ВИДИМ дори и по-голяма печалба т.г. и пак да има много изненадани и невЕрващи на очите си
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар