IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Интересно че предлагането около 3.56 нараства.........продавача изглежда ане вярва в успеха на увеличението
    Ами той си продава по повечето Софикс позиции,но тук можеше и след 4,2 да се покаже. Иначе глупостите дето се изговориха по адрес на банката
    май го накараха да подрани,вероятно има над100 хил бр.

Коментар

Интересно че предлагането около 3.56 нараства.........продавача изглежда ане вярва в успеха на увеличението
      Може да играе мръсно на МиМ
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
        От 3,44 до 5,00 са 45%! Защо никой не иска да купува!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          Колко беше тук пакетът на Доверие дето му го дадоха от Експат?

Приблизително обема изтъргуван на преди новините на 20,12,19г.

http://www.infostock.bg/infostock/control/graphics/FIB

без да го твърдя естествено -аз не съм го търгувал!!!

Коментар

Колко беше тук пакетът на Доверие дето му го дадоха от Експат?

Коментар

Е биците спят, кой да купува

Коментар

• От 3,44 до 5,00 са 45%! Защо никой не иска да купува!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

-- той и мумията рече и отсече за 4,27, ма после слезе с леФ надолу
                  Едно доуточнение - за хората, които не са чели редовно всички теми и не са запознати с някакъв свойствен жаргон и може би се чудят, каква е тази мумия при "фибанкасъ" - С Мумията, доколкото знам, се обозначава мажоритаря на софарм. Но, обобщението, според мен е погрешно.
                  Средната цена на партньорския пакет акции там е споменатия лев надолу. Т.е. не е Снуп Дог човекът, който е фиксирал цената на "леф надолу". Просто партнерите от великата ромфарм засега не се навиват да продават на тази цена.
                  Историята при фармита няма каквато и да е връзка с фиб, това си мисля.
                  Last edited by Marie-Sophie Germain; 31.12.2019, 11:01.

Коментар

Само едно нещо ме гложди,дори да мине увеличението под някак форма, дали на минимума от маджовците или на макс от пф-та разни под натиск от държавата,кое точно ни гарантира че борсовата цена ще стигне цената на увеличението за да спечелим нещичко и ние.Единствено сигурно нещо според мен е че ще стигнем емисионната задължително ако някоя чужда голяма банка или реномиран инвеститор запише.В останалите случаи можем да си стоим на приличен дисконт спрямо заветните 5 лефа и да останем с пръст в уста както се казва.Пожелавам на Груеца този път да улучи печелившата карта,че напоследък Еланката,Хима,Трейдинга,ЧЕЗ-а не му върви засега много И за да не не си помисли нещо ще кажа че и аз съм се ушил във горепосочените само дето стискам зъби и си трая
                    Аз съм се ушил във всичко възможно и аз стискам зъби.

Имам още доста зъби.

Коментар

• Само едно нещо ме гложди,дори да мине увеличението под някак форма, дали на минимума от маджовците или на макс от пф-та разни под натиск от държавата,кое точно ни гарантира че борсовата цена ще стигне цената на увеличението за да спечелим нещичко и ние.Единствено сигурно нещо според мен е че ще стигнем емисионната задължително ако някоя чужда голяма банка или реномиран инвеститор запише.В останалите случаи можем да си стоим на приличен дисконт спрямо заветните 5 лефа и да останем с пръст в уста както се казва.Пожелавам на Груеца този път да улучи печелившата карта,че напоследък Еланката,Хима,Трейдинга,ЧЕЗ-а не му върви засега много И за да не не си помисли нещо ще кажа че и аз съм се ушил във горепосочените само дето стискам зъби и си трая

Коментар

• Груьо, само едно нещо- облигациите от 8% изобщо не са за богоизбрани, предлагаха ги без всякакви ангажименти за участие в увеличението на капитала, с другите неща в общи линии съм съгласен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                          Грую, кеф е да се четат такива мнения Успех!

Засега Пазарът като че ли не вярва да мине на 5 лв увеличението, но времето знае най-добре...
                          по-скоро не вярва да остане около 5 след като мине увеличението.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Грую, кеф е да се четат такива мнения Успех!

Засега Пазарът като че ли не вярва да мине на 5 лв увеличението, но времето знае най-добре...
                            Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Каня се да нпиша нещо, каня се да напиша нещо и .... Грую вземе та го напише .... Та те така те. Само да вметна, че е не следва да се фокусираме толкова върху продадените кредити. Първо защото цената почти съм сигурен е в ниския диапазон на сключените вече сделки. И второ, нищо чудно купувач да е фирма на Георгиус с кредит от самата ПИБ. Но, както каза Груеца, явно този път няма мърдане ....... МиМ ще трябва да събират свежи пари.
                              Стига с тоз Георгиус, може и с Жирардели да е
                              Имам и ми е любима за спекула.
                              П.С. Подкрепям и аз Грую
                              Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията

Коментар

• Каня се да нпиша нещо, каня се да напиша нещо и .... Грую вземе та го напише .... Та те така те. Само да вметна, че е не следва да се фокусираме толкова върху продадените кредити. Първо защото цената почти съм сигурен е в ниския диапазон на сключените вече сделки. И второ, нищо чудно купувач да е фирма на Георгиус с кредит от самата ПИБ. Но, както каза Груеца, явно този път няма мърдане ....... МиМ ще трябва да събират свежи пари.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X