Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
Едва ли ще е неуспешно, достатъчно осраха положението! Време е за забърсване квото и да струва!
иначе сега просто се тупа топката
ако прекарат ЕЦБ ...... ок ....... щастие и рози ....... насреща има само едно обявяване на УК
ако не мине номера с поканата за ЕЗ ...... няма да има никакво УК тук
тази неделя е Великден ...... ЕЦБ искаше увеличението на капитала да стане до другата неделя (26.04.2020) => точно 9 месеца след обявяване на резултатите от стрес тестовете.... такива са сроковете за всички банки в цяла европа!!!
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
може и под 2 да стане ......... може и над 2 лв. да отиде ........ нищо няма да ме учуди тук ........ дори и увеличението да е неуспешно!!!
Коментар
-
хахаххаа
мажоритарите чакаха да дойде рожденния ден на 4ерешаря за да обявят увеличението ...... те ако ги имаха парите още миналата година щяха да го направят...
мажоритарите няма да запишат повече от 2 500 000 акция за да мине успешно УК ...... за останалите 22,5 млн.акции ще се търсят от пазара
познай кой ще запише на 8 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Ти сам го написа предишния си пост... акциите ще се запишат от мажоритарите … ако мислиш, че пиб утре ще е 2,30 лъжеш се.. това ще даде силен тласък на цялата борса... много на +
мажоритарите чакаха да дойде рожденния ден на 4ерешаря за да обявят увеличението ...... те ако ги имаха парите още миналата година щяха да го направят...
мажоритарите няма да запишат повече от 2 500 000 акция за да мине успешно УК ...... за останалите 22,5 млн.акции ще се търсят от пазара
познай кой ще запише на 8 лв.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Ти сам го написа предишния си пост... акциите ще се запишат от мажоритарите … ако мислиш, че пиб утре ще е 2,30 лъжеш се.. това ще даде силен тласък на цялата борса... много на +
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Мерси, по принцип я избягвам тази артия, ама сега цената ми изглежда секси! На 5 бих продавал
Коментар
-
и?
ще закара цената на 8 лв. и ще ви ги изкупи ли?
дай по-сериозно ........ ако може, де...
Коментар
-
що не пълниш до 5 лв ....... нали ще стане 8?
Коментар
-
А ти мислиш ли че ще стои на 2 лв?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Аз лично ще пълня под 2.50 ако се доредяfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Мисля, че ще падне.
Коментар
-
А ти мислиш ли че ще стои на 2 лв?
Коментар
-
ти май си мислиш, че като се запишат някакви акции на 8 лв. това автоматично означава, че пазарната капитализация е 1 млрд???
звучиш като онзи без акциите ....... пардон ...... козовете
Коментар
-
1 млрд. капитализация си звучи доста Флагманско. В интерес на истината нямам нито 1 акция..... предлагаха ми пакета от 30т на 1.45 и го отказах..... но всеки прави грешки, признавам си. Но за сметка на това имам много други акции.... Честито на акционерите и наздраве!!!
ти май си мислиш, че като се запишат някакви акции на 8 лв. това автоматично означава, че пазарната капитализация е 1 млрд???
звучиш като онзи без акциите ....... пардон ...... козоветеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар