Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Kато картодържатели - да, това би трябвало да ни кефи, почти няма да има разводняване =добро рали ни чака.
Ама на мен лично повече ми харесваше по голямото разреждане, на 2лв примерно, при което тия двамата хаирс...опс, благородни джентълмени щяха да отидат при минора, заслужено. Бих бил по булиш дори.
Ма кво да се прави - пълно щастие няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Точно така.....НАЙ ДОБРАТА Банка и най добрите мажо - вечно да я водят.....много ще съжалявам ако забравя да си купя акции...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЛеле мале, каква я мислехме каква стана.. 8 лв. емисионна.. Шах с пешката!
Ама на мен лично повече ми харесваше по голямото разреждане, на 2лв примерно, при което тия двамата хаирс...опс, благородни джентълмени щяха да отидат при минора, заслужено. Бих бил по булиш дори.
Ма кво да се прави - пълно щастие няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
Пазар, братле! Кой стискал е устискал!много ще съжалявам ако забравя да си купя акции...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЛеле мале, каква я мислехме каква стана.. 8 лв. емисионна.. Шах с пешката!Last edited by toto 2; 15.04.2020, 23:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеГледам най-ниска цена е била 1.45, който е продал на тази цената, ако съм на негово място ще съдя държавата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
Кой го е бил през ръцете да продава ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеГледам най-ниска цена е била 1.45, който е продал на тази цената, ако съм на негово място ще съдя държавата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
100% имат вече договорен инвеститор на тази емисионна стойност!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Коментар
Коментар