А аз мога ли да попитам защо главите ви са пълни само със схеми, а очите ви шарят за дупки в системата? Това ли е смисълът на тая клета борса?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеЗначи ако днес се купят права ще е от "правилния" човек. Ако се намесят такива дето не мислят да плащат после само ще се вдигне цената на правата, което е добре за имащите. Въпросът ми е ако аз си сложа оферта купува за всички права на някаква добра цена после мога ли да я отегля ПОСЛЕДНИЯ момент?
Коментар
-
Значи ако днес се купят права ще е от "правилния" човек. Ако се намесят такива дето не мислят да плащат после само ще се вдигне цената на правата, което е добре за имащите. Въпросът ми е ако аз си сложа оферта купува за всички права на някаква добра цена после мога ли да я отегля ПОСЛЕДНИЯ момент?
Коментар
-
Има един въпрос, чийто отговор не знам.
Като сме тръгнали да се позорим, поне да е както трябва.
По-долу усетих разноговорене, липса на едно мнение, вероятно недостатъчно познаване.
Знаем, че при определени хипотези има връщане на суми към притежателите на права.
Има ли значение и условие ли е притежаването на качеството "акционер" за да получиш обратно суми от купени права?
Имат ли значение извършените действия?
Още по предметно с конкретна хипотеза:
Днес някакво трето лице дава поръчка на аукциона за всичките 110 млн. права. Не е акционер.
Поръчката е изпълнена.
Естествено, налага се да ги плати!
Вариант 1: записва акциите, но после не ги плаща.
Вариант 2: не записва акциите и съответно не ги плаща.
Емисията е провалена.
Какво ще се случи с парите, който са похарчени за закупуване на правата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
А хубава новина ли е ВЛИЗАНЕ в ЕВРОЗОНА при положение че 57% от българите не я искат а само 22% имат положително мнение...?М.... . ш..... ..й.о!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
то записването може да е още утре или петък, не е задължително да има съспенс до 25ти. Дори и да са чакали някой да клъвне за правата, изкупят ли ги каквато и да е схема(вероятно със съдействието на ББР, щом инсталираха човек от Пиииб там) - не виждам защо да се чака до 25ти!
На Боко спешно му трябва хубава новина, към която да насочи камерите, че от Дубай много кал идваLife won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
А хубава новина ли е ВЛИЗАНЕ в ЕВРОЗОНА при положение че 57% от българите не я искат а само 22% имат положително мнение...?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
то записването може да е още утре или петък, не е задължително да има съспенс до 25ти. Дори и да са чакали някой да клъвне за правата, изкупят ли ги каквато и да е схема(вероятно със съдействието на ББР, щом инсталираха човек от Пиииб там) - не виждам защо да се чака до 25ти!
На Боко спешно му трябва хубава новина, към която да насочи камерите, че от Дубай много кал идва
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеЩе има ли изненади днес? А после при записването? Кой?. Дори и да са чакали някой да клъвне за правата, изкупят ли ги каквато и да е схема(вероятно със съдействието на ББР, щом инсталираха човек от Пиииб там) - не виждам защо да се чака до 25ти!
На Боко спешно му трябва хубава новина, към която да насочи камерите, че от Дубай много кал идва
Коментар
-
Първоначално изпратено от PetraV Разгледай мнение
Спомнете си цената на IPO-то навремето. какви времена бяха! Никога не сме инвестирали в "Моята банка".
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Абсолютно подкрепям мнението ти....четири стиснати палеца и от мен....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеСмятам, че утре е ключов ден не само за ПИБ, но и за цялата ни борса, даже за цяла България. Стискаме палци да минат утре достатъчно права и съответно записването след това и да започнем да пишем новата история на БФБ!!!
Коментар
Коментар