Едно време имаше един филм …. Денят на чакала...… та днес е точно такъв ден..... и нека банката се окаже Флагман-ка
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
А ти какво точно позна бе, шапкар?
Познах, че няма да уцелите нито веднъж, кога ще има ръст.Last edited by stabwound; 10.06.2020, 07:46.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Ураг Анчо, да не стане, пак да не познаете и двамата за двеста и петдесети път отново агейн.. До сега нито една утрешна прогноза не налучкахте. Заложи на обратното на това, което искаш и ще ти се получи нещичко. Май забравяш, кой ти е министър председател и коя е партията Му.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеУтре ще минат права, нали писаха, че биле за 5,500 лв. Кой ще ги запише ще трябва да почакаме, както и тапата на 2.60 да изчезне.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеУтре ще минат права, нали писаха, че биле за 5,500 лв. Кой ще ги запише ще трябва да почакаме, както и тапата на 2.60 да изчезне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеНачев, не целях публична дискредитация!
Вчера си правих на ум сметката и днес като четох поста и си викам - щом Начев казва - явно е прав. И се притесних, щото с възрастта и грешките зачестяват. Та затва и пуснах ексел и се успокоих. Та, благодарение на теб, се почувствах подмладен някак.
А помисли ли версията някой да купи 110 мио права за да провали вдигането на капитала? Невротико-конспиративен план, нали?
Нямало е дори и сянка на претенция към теб!
Аз се майтапя със самия себе си, че все по-често се залавям в самоиздънки!
Ако някой ми говори човешки и не се опитва на мой гръб да прави реноме и кариера, може да ми каже абсолютно всичко.
Виж, ако тръгне с лошо, мога да стана в някои случаи и много гаден, но с процеса на намаляване на свръхнивата на тестостерони това взе да отшумява
Имаме си приказка и трябва да се подкрепяме в младеждите помисли и действия!
По отношение на твоята невротико-конспиративна хипотеза:
Признавам ти, че си напипал една голяма тема, която далеч надхвърля процеса по вдигането на капитала и е заредена със стратегически потенциал. Ще гледам да кажа максимално малко и да се огранича само с най-важното, но подозирам, че пак ще стане досадно и обемисто.
Точно тук аз няма да се захвана с коментари и препирни по отношение на Механизма и Зоната. Няма никакъв смисъл и няма да го направя. В някакъв период от време доста интензивно пишех в една от темите за Механизма и еврото. Финално заявих мнение, че личното ми виждане е 50,01 % "за" участие в Механизма, с перспектива за приемане на еврото. Това мое трудно и изстрадано решение не се основава на харесване на Механизма и еврото. То се основава предимно на обстоятелството, че не виждам и не вярвам в хипотеза на смислено, културно и безрисково излизане от системата на Валутен борд в наше българско изпълнение.
Иначе еврото има отделни предимства, но носи със себе още повече недъзи и недостатъци, включително рискове, които съм описвал на цели страници, включително съм привеждал мнения на изявени колеги, които разсъждават експертно, консервативно-патриотично и не могат да бъдат заподозрени в конфликт на интереси. Горановци и БХ не ги виждам в подобна роля, сорри. Могат напоително да говорят на техните комсомолци и ще срещнат грейналите им погледи, гарнирани с тлееща надежда, че самите те (младежите) бързо ще израснат и ще бъдат допуснати до софрата на усвоителите.
Има два кръга от въпроси относно твоята хипотеза: Кой и защо би искал да извърши нещо подобно?!
Технически задачата е изпълнима и не вярвам да затрудни въобще някакъв потенциален кръг от заинтересовани лица, които са потопени в тази тематика.
Номинираното от БХ и натоварено със задачата лице, което следва да свърши тази националноотговорна задача, очаквано би се стремило да придобие правата на възможно най-ниска цена.
Обаче поръчката ще е пазарна, много кратковременна и това крие потенциални рискове от надцакване.
Пак да се върнем на основния въпрос: Кой и защо би искал да извърши нещо подобно?!
На теория могат ад се намерят основания и доводи, щото някой да се захване с това мероприятие - това могат да са както вътрешни, така и външни заинтересовани лица. Изпълнение на някакъв подобен проект ще привлече обществено внимание, ще разгорещи страстите и това въобще няма да е от полза на лицето. Той какъв ще се яви - инвеститор или провокатор?!
А как ще обясни и защити мотивите си?!
Дори и да предположим, че е готов да извади сериозни пари, какво ще постигне?!: да стане ортак н ацековците или да изгори със сумите, който е платил за правата на аукциона. Това не са особено красиви развития.
Да, технически и теоретично реализуема идея, но на практика е почти изключено да се случи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Жертваш Милка -две и прецакваш в 0,00099сек. аукциона !- въпрос на мускул от този който го иска
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМисля че е открит аукцион и се вижда равновестната цена.
Жертваш Милка -две и прецакваш в 0,00099сек. аукциона !- въпрос на мускул от този който го иска
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАми ако наште тарикати са решили ,че по-добре без еврозона и разиграват театър на измамата?
Коментар
Коментар