If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бойко и Горанов вчера го обясниха на една среща с младежкото герб. Щом те го разбират и могат да го обяснят, как тук в тоя форум още има, които се чудят на ползите от влизане в Чакалнята и Еврозоната след 2 г.? Първо е Банковият съюз, контрол от ЕЦБ над нашите банки - това добре ли е? Влизане в един своеобразен клуб на богатите от Европа - това зле ли е? Оттам повече и по-лесни инвестиции, по-висок ПЧИ. Средносрочно спекула, която неимоверно ще се развихри с цел бързи и лесни печалби при приемане на Еврото, по-евтини Бондове за правителството, оттам пари в икономиката. И най-важното ще се отърсим от Валутния Борд. Горанов каза, че не вижда негативи, и е прав. Вие му се подигравате, ама май е по в час от вас.
Хари, какво станА? Ще има ли влизане в еврозоната, или няма да има??
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
А аз мога ли да попитам защо главите ви са пълни само със схеми, а очите ви шарят за дупки в системата? Това ли е смисълът на тая клета борса?
за момента точно това е.
тук няма как ПФ да точат парите на спестителите както в други позиции, а цената е висока за малкото останали спекуланти-инвеститори.
остава #КОЙ и/или Държавата.
обаче напоследък рязко се съкращава броя на придворните мултимилионери, което също е проблем за реализиране на 'пазарни схеми' от сорта на 'ти вземи онова, а ние ще те оставим да работиш '
поздрави и успех
не е препоръка за нищо!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Защото сме българи, живеем в тази страна, търгуваме на точно тази борса. И най-вече сме се нагледали на почти всичко, та те така те, както казва баджанака ми.
Коментар