Първоначално изпратено от Eminem
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение0.74 лева печалба на акция!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнениесамо да попитам- Летите ли?Не е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение0.74 лева печалба на акция!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Надявам се, няма да е излишно мнение на обикновен човек, споделяно и от много негови колеги. Нямам акции и не бих си купил. Клиент съм обаче и то доволен. Когато пукна КТБ имах пари и в двете. Трябваше или да спасят и двете или да си ходят заедно още тогава. Таксите са прилични - могат само фин тех да ги бият. За мен най-големият плюс обаче е, че ел бакнирането не просто слага в малкия си джоб другите родни, а направо е на световно ниво! Това, че държавата е акционер, не ме успокоява. Точно тук се старая да съм далеч от гарантираните въпреки, че често се уливам. Но я харесвам и ще продължавам да я ползвам. Ако темата я преглеждат, от където трябва - браво за ел банкирането и продължавайте да го развивате!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеБНБ премахва ограничението за разпределяне на печалбата на банките
От 1 април отпада мярката за ограничаване на чуждестранните експозиции на банките като част от антикризисния пакет
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеЕдно нещо ме озадачава днес. Липсата на разпродажби тук?
МАЙ В МОМЕНТИ КАТО ТОЗИ НА ХОРАТА ИМ ПРОСЛЕТВА КАКВО ПРЕДИМСТО Е ДЪРЖАВАТА ДА ТИ Е АКЦИОНЕР! Аз го пиша от две години, че държавата да е акционер е огромен плюс!
Днес сптяха и бюджета! ЗНАЧИ ЧЕ МОЖЕ ДА ИМА ОЩЕ ОЩЕ МНОГО ПАРИ ЗАРАДИ СЛУЧВАЩОТО СЕ!
Хаааркооо,...МСииимоов ;- вдигни си шалтера,- та да ти светне и на теб!
За да си видиш счупения аршин!!!
За пример си на амбразурата в Проб.ИнвестБанк ...- за някакви си мижави 15%,
а плюеш и злорадстваш там де държавата е стъпила с над 51%...
прибирай се без бой в отделението и се вържи преди везитацията!!!
Коментар
Коментар