Тия са страшни боклуци, начислили ми 90лв. по сметка, която не ползвам, а и не приемат плащане с карта! НИКОГА ПОВЕЧЕ ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
имате ли информация за таксите и комисионните, понеже не съм клиент на банката?
Раздел VIII. ФИНАНСОВИ ИНСТРУМЕНТИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mgmihaylov Разгледай мнениеЦитирам tony1975
Иначе да похваля ПИБ:
"С новата услуга „Инвестиции“ в мобилното приложение на Fibank на клиентите се предоставя директен достъп до финансови инструменти както на Българската фондова борса (БФБ), така и на международни пазари в Европа и САЩ."
Да така е.Аз бих похвалил и конкретно Елена и всички работещи с нея в тази насока.
Стига се пак до един и същ извод,според мен потенциала за развитие на дадено дружество в случая,дружество търгуващо се на Б.Ф.Б. зависи от хората работещи в него.
Коментар
-
Цитирам tony1975
Иначе да похваля ПИБ:
"С новата услуга „Инвестиции“ в мобилното приложение на Fibank на клиентите се предоставя директен достъп до финансови инструменти както на Българската фондова борса (БФБ), така и на международни пазари в Европа и САЩ."
Да така е.Аз бих похвалил и конкретно Елена и всички работещи с нея в тази насока.
Стига се пак до един и същ извод,според мен потенциала за развитие на дадено дружество в случая,дружество търгуващо се на Б.Ф.Б. зависи от хората работещи в него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеТрябва да има сериозна глоба за тия с по една бройка. Това е опит за манипулиране на пазара според мен.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеТрябва да има сериозна глоба за тия с по една бройка. Това е опит за манипулиране на пазара според мен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mortagon Разгледай мнение
не е лесно
ама, четете си актуалните материали преди да пишете ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеРъководството на т.нар. банка трябва да отговори защо никога не са си купили и една акция на бамката к милиона, който получават на година от държавната помощ?!
ама, четете си актуалните материали преди да пишете ...Last edited by mibova; 05.02.2025, 16:44.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fibank.bg05.02.25 Fibank предлага търговия с акции през мобилното си приложение
Fibank (Първа инвестиционна банка) пише нова страница в банковата история, въвеждайки търговията с акции и финансови инструменти в мобилното си приложение.
За първи път българските потребители могат само със своето банково приложение да търгуват с акции и други финансови инструменти – бързо, лесно, удобно и сигурно, независимо къде се намират.
С новата услуга „Инвестиции“ в мобилното приложение на Fibank на клиентите се предоставя директен достъп до финансови инструменти както на Българската фондова борса (БФБ), така и на международни пазари в Европа и САЩ.
През мобилното приложение My Fibank клиентите на банката имат достъп до следните функционалности:- покупка и продажба на акции и ETFs;
- управление на инвестиционно портфолио;
- проследяване на статус на поръчки;
- достъп до извлечения и отчети;
- обозначаване на „предпочитани“ акции и известие за промяна в цените им;
- информация за цените на финансовите инструменти в графики, последни цени и други.
Новото меню „Инвестиции“ има персонален изглед, в зависимост от структурата на притежаваните финансови инструменти от клиента. Графично разпределението на портфейла е по: финансови активи – налична сума за инвестиране; инвестирана сума в: акции, ETFs, облигации.
Клиентите имат на разположение отделна страница за управление към всяка група финансови инструменти. Благодарение на богатата графична информация, потребителите могат лесно да се информират по удобен и интуитивен начин за всички детайли относно финансовите си инструменти.
Пълната гама от възможности на новото меню „Инвестиции“ е достъпна за клиенти с активни права за банкиране.
По този начин, още в началото на 2025 г., Fibank дава заявка, че и през тази година ще бъде двигател на технологичния напредък в банковия сектор в България.
Last edited by inteIIect; 05.02.2025, 10:36.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
Същественото от отчета според мен, освен че всички основни показатели вървят нагоре:
"Към 31 декември 2024 г. брутната сума на просрочените вземания от клиенти, измерени като
експозиции с просрочие над 90 дни, е 482,238 хил. лв. (31 декември 2023: 628,420 хил. лв.).
С цел съпоставимост спрямо официалната дефиниция на съотношението измерващо
необслужваните кредити и аванси (NPL ratio) на Европейския банков орган, Банката оповестява
брутната балансова стойност на надзорната категория Кредити и аванси към 31 декември 2024 г.
в размер на 10,995,149 хил. лв. (31 декември 2023 г.: 9,796,957 хил. лв.)."
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнениеЕто как изглежда на фона на цялата банкова система и публичните пиъри. Годишни данни. Сортирани по печалба.
Коментар
Коментар