Първоначално изпратено от inteIIect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеЗащо така се омърлушихте тук?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеЗащо така се омърлушихте тук?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеЗагубата на 1во място по активи със сигурност е отекнало зле в Милано.Life won't wait for you.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеЗа пръв път виждам, че Уникредит Австрия са се явили като акционери с около половин милион акции. Засякох с предишните две общи събрания и там ги е нямало. Интересно!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не съм виждал досега брокер да таксува дивидентите доста подло. Освен това тази такса за съхранение на активите от мин 5 евро на месец изглежда прекалено солена
1.1. aкции и други финансови инструменти, различни от облигации 0.25% от стойността на
финансовите инструментина годишна база (събирана месечно), мин. 5 евро месечно
Писах им email дали таксите за дивиденд и попечителство важат ако си ги купил през My FIbank. Като ми отговорят ще пиша.
- 1 like
Коментар
-
Гледам, че приложението си изписва колко са очакваните такси при пускането на всяка поръчка, което е доста яко. На втория екран е. Не съм проверявал в тарифата им, защото ми се видя много сложна, но на сайта си пише че имат кампания. https://www.fibank.bg/bg/chastni-lic...ii-v-my-fibank
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
не видях нещо, което да ме привлече, даже бих казал че са се прекалили
има ли на пазара други такива герои
Изплащане на парични дивиденти, купонни плащания 0.225%, мин. 2 евро
Изплащане на дивиденти в акции 2 евро плюс разноските“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
Коментар