Първоначално изпратено от Nikola
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Според мен (като миноритарен акционер) ти си в голяма грешка !
Тези директори са по-скоро за затвора отколкото за бонифициране ,заради огромните обезценки през последните години!
Това е поредното източване на банката (макар,че е капка в морето спрямо стотиците милиони за обезценки).
Добре ,че скоро би трябвало да влезем в Еврозоната та малко да се озаптят далаверите на мажориатрите и директорите на ФИБ и ЦКБ.
Влизането на България в Еврозоната би било голям успех, ако спомогне за нормализиране на банковия,инвестиционния,осигурителния и застрахователен сектор у нас с навлизането на по-строги регулации и надзор и стане опасно за мажоритарите им да си въртят ганювските мюшенгии.
"Въодушевлението по акцията" е ясен знак какво мислят хората за настоящите мажоритари и слуха за евентуалната им смяна.
За мен, като акционер важното е, че банката се развива добре. Дивидент отдавна е ясно, че ЕЦБ и БНБ няма да ни дадат, за да се поддържат по-високи нива на ликвидност, капитал и всякакви нови регулаторни щуротии, които непрекъснато измислят и поради тази причина просто се надявам на продажба в някой бъдещ момент.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНарочно изчаках няколко дена, за да отминат страстите покрай допълнителната точка в общото събрание.
Моята теорията е, че тук няма никаква драма, Просто собствениците са решили на по-късен етап да добавят тази точка, с която целят да бонифицират хората, които са създали, развили и борили за оцеляването на банката през годините. Това си е напълно нормална корпоративна практика на запад и се казва "golden parachute" и аз с кеф ще гласувам "За" на ОСА.
Въодушевлението по акцията го разбирам, защото хората масово се надяват, че това е ясен знак, който препотвърждава слуха за продажба на банката, но на мен поне отдавна ми писна от слухове.
Банката си е супер и аз, ако бях на мястото на собствениците не бих търсил продажба, или поне бих търсил много висока цена.
Тези директори са по-скоро за затвора отколкото за бонифициране ,заради огромните обезценки през последните години!
Това е поредното източване на банката (макар,че е капка в морето спрямо стотиците милиони за обезценки).
Добре ,че скоро би трябвало да влезем в Еврозоната та малко да се озаптят далаверите на мажориатрите и директорите на ФИБ и ЦКБ.
Влизането на България в Еврозоната би било голям успех, ако спомогне за нормализиране на банковия,инвестиционния,осигурителния и застрахователен сектор у нас с навлизането на по-строги регулации и надзор и стане опасно за мажоритарите им да си въртят ганювските мюшенгии.
"Въодушевлението по акцията" е ясен знак какво мислят хората за настоящите мажоритари и слуха за евентуалната им смяна.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНарочно изчаках няколко дена, за да отминат страстите покрай допълнителната точка в общото събрание.
Моята теорията е, че тук няма никаква драма, Просто собствениците са решили на по-късен етап да добавят тази точка, с която целят да бонифицират хората, които са създали, развили и борили за оцеляването на банката през годините. Това си е напълно нормална корпоративна практика на запад и се казва "golden parachute" и аз с кеф ще гласувам "За" на ОСА.
Въодушевлението по акцията го разбирам, защото хората масово се надяват, че това е ясен знак, който препотвърждава слуха за продажба на банката, но на мен поне отдавна ми писна от слухове.
Банката си е супер и аз, ако бях на мястото на собствениците не бих търсил продажба, или поне бих търсил много висока цена.
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Нарочно изчаках няколко дена, за да отминат страстите покрай допълнителната точка в общото събрание.
Банката си е супер и аз, ако бях на мястото на собствениците не бих търсил продажба, или поне бих търсил много висока цена.The weak are meat and the strong do eat.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bondinio Разгледай мнение
а ние какво ще получим питам аз и отговор не чакам
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bondinio Разгледай мнение
а ние какво ще получим питам аз и отговор не чакам
- 3 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЯвно всички ги помним тези години и май всички сме над 40теdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЯвно всички ги помним тези години и май всички сме над 40те
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от аl4en Разгледай мнение
И звъняхме по телефоните да даваме поръчки
Скоро ПИБ 5,5 : )destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар