Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
само че тук иде реч за нещо коренно различно, за което може би утре вдруги ден ще излезе истината, въпреки,че аз видях нещо на графиката, нещо което ме накара да се замисля. И така по интуиция вече съм прибрала кеша. Предстои да видим какво се е случило. Държавният дял на каква стойност се води в ПИБ? 5 или 1,8?
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеНа 5 лв има гап ти казва,другото е характеристики на свеща,цена отваря,затваря,мин,макс и т.н
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Като пада ясно но в момента сме в другата посока
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнение
па като тръгне да пада още по-добре, ама жалко че няма опция да се отворят къси
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Тук е като биткойнаКато тръгне да расте няма спиране.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнение
ще си покаже, не се притеснявай, пазар...все пак съм видяла нещо, не очаквай да кажа конкретно купи тук, продай туквсеки управлява своята си сметка. Както споменах не съм инвеститор, трябваше ми малко кеш, и това ми е по-добрия вариант, вместо да съм пациент на банките
Като тръгне да расте няма спиране.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Този е толкова нисък, че ще тряба със сплит да го покрият, пухче е мечтателка...
пп.- има още един вариант;- Лаура да е приятелка на Пухче и да и е нашепнала нещовсеки управлява своята си сметка. Както споменах не съм инвеститор, трябваше ми малко кеш, и това ми е по-добрия вариант, вместо да съм пациент на банките
Коментар
-
нещо такова - "Венчър фондовете не са конюктурни компании. Натрупват се новините, натрупват се.."
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
По-добре ама пак не разбрах....нещо такова - "Венчър фондовете не са конюктурни компании. Натрупват се новините, натрупват се.."
Коментар
-
Знаеш че съм лаик, -сетивен и бърз в действие, и слаб но пунктуален в обяснение.
Пухче маркира "гап" по видимо отдалечена от реалноста позиция, без да се огледа , че посоченият репер е "цикличен" по позицията...
Не търпят обяснения подобни движения по някои позиции, те са с натрупвания- подобни предходния си стадий(нелогичен) и само опита остава!!!Life won't wait for you.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Инта....кАжи от къде са купя речник-преводач?....
Знаеш че съм лаик, -сетивен и бърз в действие, и слаб но пунктуален в обяснение.
Пухче маркира "гап" по видимо отдалечена от реалноста позиция, без да се огледа , че посоченият репер е "цикличен" по позицията...
Не търпят обяснения подобни движения по някои позиции, те са с натрупвания- подобни предходния си стадий(нелогичен) и само опита остава!!!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар